Navigatie

Kleine bronzen beeldjes van 25 cm of kleiner veelal met symbolische betekenis

bronzen beeldjes, beeldjes van bronsOnze kleine bronzen beeldjes zijn van brons of  verbronst en hebben een afmeting van circa 25 cm. of kleiner. Wij bieden diverse kleine beeldjes van brons aan, die kunnen dienen als relatiegeschenk maar natuurlijk ook als u zelf kunst verzameld. Ondanks het kleine formaat, zijn de bronzen beelden hoogwaardig en in detail afgewerkt. Veelal hebben onze kleine beeldjes een symbolische betekenis.

 

Aanbod kleine beeldjes van brons - zakelijk, liefde, beroepen en overige symbolische beeldjes

Ons aanbod is divers en uiteenlopend, bijvoorbeeld diverse kleine bronzen dieren zoals een bronzen kat of bronzen vlindertje. Maar het aanbod bestaat ook uit sportbeeldjesliefdes beeldjes en zakelijke bedankjes. Kortom: verschillende thema's en symbolische beeldjes. Ook is het mogelijk om kleine beeldjes in opdracht te laten maken.


Uitgelichte kleine bronzen beeldjes

kleine bronzen beeldjes, kleine beeldjes van brons

Klein bronzen beeldje van een gezin dat symbool staat voor de geborgenheid dat een gezin biedt, gemaakt in een gelimiteerde oplage van 99 stuks. Dit kleine beeldje kan prachtig gepresenteerd worden op een sokkel van natuursteen.  Meer informatie over dit gezinsbeeldje.

 

 

Kleine bronzen beeldjes kopen

Bekijk hieronder diverse kleine bronzen beeldjes met prijzen. Wanneer u op een afbeelding klikt, ziet u meer informatie over het kleine bronzen beeldje, zoals de afmetingen en waar het beeldje eventueel symbool voor staat. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op over een bronzen beeldje kopen.

 

Klik op een categorie beeldjes

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel