Bronzen beeldjes kopen - Kleine kunst beeldjes brons met betekenisbronzen beeldjes, beeldjes van brons

Bronzen beeldjes kopen? Onze kleine bronzen beeldjes zijn van brons of verbronst en hebben veelal een afmeting van circa 35 cm of kleiner inclusief het voetstukje van marmer of graniet waar het kleine brons beeldje op bevestigd is.

Wij bieden diverse kleine beeldjes van brons voor binnen aan, die kunnen dienen als relatiegeschenk, maar natuurlijk ook als u zelf kunst beeldjes verzameld. Ondanks het kleine formaat, zijn de bronzen beelden hoogwaardig en in detail afgewerkt.
 


Bekijk de video van onze bronzen beelden winkel in Kampen
 

Kunst beeldjes met betekenis snel geleverd door onze winkel

Veelal hebben onze kleine beeldjes een symbolische betekenis die tot de verbeelding spreekt. Met een beeldje met betekenis geeft u iets unieks en blijvends, de ontvanger, een vriend, kennis of collega, zal er jaren met plezier naar kijken. 

Nagenoeg verstuurt onze winkel alle kleine bronzen beeldjes binnen 2 werkdagen. Wilt u een beeldje met tekstplaatje ontvangen, dan bedraagt de normale levertijd 5 werkdagen. Maar wilt u het beeldje met tekstplaatje met spoed ontvangen, dan kunt u deze binnen 2 werkdagen in huis verwachten. Wilt u er zeker van zijn dat u het beeldje ontvangt? Dan kunt u deze ook ophalen in onze beeldjes winkel in Kampen. Bij al onze beeldjes de te verwachten levertijd vermeld, mocht u toch vragen hebben kunt u ons altijd contacten!
 

Onze populaire categorieën kleine bronzen beeldjes voor binnen

Klik op de afbeelding om naar de bronzen beeldjes te gaan

kleine beeldjes liefde    kleine zakelijke beeldjes en bedankjes    Kleine beeldjes familie

kleine vrouwen beeldjes    dikke dames beeldjes    ballerina beeldjes

klein beeldje vriendschap    kleine dieren beeldjes    geboorte beeldjes

kleine beeldjes muziek    Beeldjes sport    klein beeldje beroepen

afrikaanse kunst beelden kopen    kleine beeldjes horen zien zwijgen    kleine carnaval beeldjes
 

Aanbod mooie kleine beeldjes van brons - zakelijk, liefde, beroepen of een ander symbolisch beeldje

Ons aanbod is divers en uiteenlopend, bijvoorbeeld kleine bronzen beeldjes van diverse beroepen. Maar het aanbod bestaat ook uit sportbeeldjesliefdes beeldjes, vriendschapsbeeldjes en zakelijke bedankjes. Kortom: verschillende thema's met mooie symbolische beeldjes. Tevens is het mogelijk om kleine beeldjes in opdracht te laten maken.
 

Bronzen beeldjes met betekenis, grootste assortiment

 

Uitgelicht klein bronzen beeldje voor in huis

kleine bronzen beeldjes, kleine beeldjes van brons

Klein bronzen beeldje van een gezin dat symbool staat voor de geborgenheid dat een gezin biedt, gemaakt in een gelimiteerde oplage van 99 stuks.

Dit kleine beeldje kan prachtig gepresenteerd worden op een sokkel van natuursteen. Meer informatie over dit gezinsbeeldje.
 

Bronzen beeldjes dieren als decoratie

Naast onze ruime collectie figuratieve en abstracte beeldjes hebben wij een ruim assortiment met bronzen beeldjes van dieren ter decoratie. In deze categorie bronzen beeldjes dieren vindt u beeldjes van honden, poezen, varkens, uilen, vlindertjes en veel meer.  Diverse bronzen beeldjes van dieren zijn mooi gedecoreerd op een sokkeltje, deze kunt u dan eventueel ook nog voorzien van een gepersonaliseerd tekstplaatje.
 

Kleine bronzen beeldjes kopen

Bekijk hieronder diverse kleine bronzen beeldjes met prijzen. Wanneer u op een afbeelding klikt, ziet u meer informatie over het kleine bronzen beeldje, zoals de afmetingen en waar het beeldje eventueel symbool voor staat. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met onze beeldjes winkel op over een bronzen beeldje kopen.
 

Klik op een categorie beeldjes

Klik op de afbeelding om naar de bronzen beeldjes te gaan

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel