Hardstenen sokkels en zuilen voor beelden | Hardsteen sokkel kopen

hardsteen sokkels, hardstenen sokkels, hardstenen zuilenHardstenen sokkels voor tuinbeelden van echt natuursteen. Beelden komen extra goed tot hun recht op een daarvoor bestemde sokkel of zuil. Een Hardsteen sokkel zorgt ervoor dat het beeld letterlijk op een voetstuk wordt geplaatst en duidelijk meer opvalt.

De juiste sokkel is een sokkel die van toevoeging is voor het beeld. Hij dient dus het beeld te versterken, zowel qua vormgeving als qua betekenis. U kunt bij ons een Hardsteen sokkel kopen in diverse afmetingen.
 

Wanneer u een Hardsteen sokkel in combinatie met een tuinbeeld  besteld dan wordt het geheel gratis bij u bezorgd!

 


 

Hardstenen sokkels voor binnen en buiten

hardsteen sokkel kopen, hardstenen sokkel kopenDe Hardstenen sokkels en zuilen hebben bijn allemaal een licht gebrande afwerking, waardoor ze een zeer natuurlijke uitstraling hebben. Enkele sokkels van hardsteen zijn gekapt en hebben ruwe zijden. De hardstenen sokkels zijn zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen.

Wanneer u het buiten wilt plaatsen, gaat dit niet ten koste van de levensduur van het product. Hardsteen is zeer geschikt voor buiten. Plaats de sokkel van hardsteen op een plaats waar het inclusief het beeld op een positieve manier opvalt. Denk bijvoorbeeld aan een centrale positie in de tuin. Links ziet u een voorbeeld van bronzen beeld op hardstenen sokkel, genaamd Verbondenheid.
 

Hardsteen sokkel kopen voor uw beeld

Behalve onze mooie sokkels van hardsteen, kunt u ook prachtige bronzen beelden vinden op onze site. Deze zijn nagenoeg allemaal geschikt voor het plaatsen op één van onze hardstenen sokkels. Als u een Hardsteen sokkel koopt samen met een tuinbeeld besteld, dan wordt dit geheel kosteloos bij u bezorgd! Wanneer u dit wenst, kunnen we zelfs tegen een meerprijs het beeld voor u op de sokkel monteren en plaatsen op de gewenste plek in uw tuin.

Voor een sokkel van hardsteen geldt een levertijd van circa 5 werkdagen. Heeft u vragen over een Hardsteen sokkel kopen?  Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de hardstenen sokkel

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel