Pensioen man | Origineel cadeau voor een man die met pensioen gaat

Pesioen man. Hier vindt u een origineel pensioen cadeau voor een man die met pesioen gaat. Een eerste baan krijgen, een promotie in de wacht slepen, aangenomen worden voor een tweede of zelfs een derde baan. Het zijn stuk voor stuk unieke gebeurtenissen in het leven van uw man, collega, zoon, vader of goede vriend. Dat geldt ook voor zijn pensioen. Na een mooie carrière mag hij eindelijk genieten van zijn eigen tijd. Met pensioen gaan is iets waar veel mensen naar uitkijken. Als het eenmaal zover is, is het vaak toch wennen. Ineens is er zoveel tijd die hij zélf in moet vullen.

Een mooi moment om het harde werk van de man in uw omgeving te erkennen en hem veel plezier te wensen in deze nieuwe levensfase. Geef hem daarom een mooi pensioen cadeau dat laat zien dat zijn harde werk gezien wordt. De pensioen cadeaus van Bronzenbeeldenwinkel.nl vormen een prachtig geschenk, een mooie bekroning van zijn jarenlange inzet.

 

Man met pensioen cadeu | Wanneer geeft u een pensioen geschenk?

Geeft u een pensioen cadeau aan uw man, zoon of een goede vriend? Verras hem dan thuis met een mooi beeldje na zijn laatste werkdag. Geeft u een cadeau namens uzelf en uw collega’s? Dan is het leuk om het beeldje op zijn laatste werkdag op tijdens een afscheid op het werk te geven. Meestal geeft een leidinggevende een speech waarin de mooie, leuke en grappige momenten van zijn carrière voorbijkomen.

 

Boodschap voor de pensionkado

Bronzenbeeldenwinkel.nl kan elk beeld voorzien van een bijpassende sokkel met een tekstplaatje. Hierop kunt u een mooie boodschap laten zetten voor de man die met pensioen gaat. Bedank hem voor zijn inzet, wens hem veel plezier en geluk of zet er een mooie spreuk op die past bij hem en zijn werk. Hiermee maakt u het cadeau voor de man die met pensioen gaat extra persoonlijk. Bent u op zoek naar een mooie tekst? Kijk dan eens op de pagina met Pensioen teksten voor inspiratie!

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel