Navigatie

35 jaar getrouwd cadeau | Kado 35 jarig huwelijk

35 jaar getrouwd cadeau | koraal huwelijk kadoOpzoek naar een cadeau voor een 35  jarige huwelijk? Wij helpen u graag met een origineel huwelijkscadeau . Vieren uw ouders , familieleden, vrienden of goede buren van u binnenkort hun 35-jarig huwelijk? Het vieren van zo’n jubileum is altijd weer een feestelijke gebeurtenis. Daar hoort niet alleen gezelligheid en lekker eten bij, maar ook een cadeau.

Moeite met het vinden van een origineel en creatief 35-jarig huwelijk cadeau? Bij Bronzen Beelden Winkel vindt u de mooiste bronzen beelden, die erg geschikt zijn om te geven als 35 jarig huwelijksgeschenk. Hiermee bent u verzekerd van het achterlaten van een bijzondere indruk op het koppel in kwestie, en worden er gelijk nieuwe herinneringen geboren. Neem een kijkje in onze met zorg selecteerde collectie 35 jaar getrouwd cadeau's , die met liefde zijn gemaakt en liefde uitstralen.

 

Bekijk onze categorieën cadeau ideeen voor een 35 jarige huwelijk

Klik op de afbeelding om naar de categorie te gaan.

Kleine huwelijksgeschenken kopen Grote huwelijkscadeau's voor een bruiloft Liefdesparen als huwelijkscadeau tuin

 

 

Een origineel koraal huwelijk cadeau in groot of klein formaat

Een 35-jarig huwelijk cadeau hebben we beschikbaar in vele formaten en designs. Kies bijvoorbeeld voor een praktisch tafelformaat, of bestel een levensgroot beeld. Ontdek onze realistische beeltenissen, of juist de abstracte exemplaren die veel overlaten aan de fantasie.

Naast tal van staande kunstwerken, die al dan niet standaard met sokkel geleverd worden, hebben we ook  koraal huwelijks cadeau in de vorm van bronzen vlinders, liefdevolle eendjes of bronzen harten. Waar u ook voor kiest, kies voor het werk dat de gewenste emotie oproept en waarvan u weet dat in de smaak zal vallen bij het koppel.

 

Kado 35 jarig huwelijkGeef een persoonlijke boodschap mee ter ere van het 35 jarige huwelijksjubileum 

De kleine en grote 35 jarige huwelijksgeschenken worden standaard geleverd met sokkel. Bij onze liefdes paren voor in de tuin bieden we u graag de mogelijkheid deze erbij te bestellen. Wij hebben de in onze ogen best bijpassende sokkel als optie aangegeven. Heeft u liever een andere sokkel dan vindt u onze collectie ‘sokkels voor beelden’ vindt u een ruime keuze aan sokkels.

Zo kunt u zelf het materiaal, de vorm en de grootte kiezen om het gekozen beeld kracht bij te zetten en van aanwinst te laten zijn. Moeite met het vinden van dé sokkel? Wij staan u graag bij met advies. Tijdens het bestelproces kunt u tevens aangeven of u er een tekstplaatje bij wilt bestellen, wat het beeld een extra persoonlijke lading geeft aan het 35 jaar getrouwd cadeau.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel