Zakelijke geschenken voor uw collega of zakenrelatie kopen

zakelijke geschenkenZakelijk geschenken voor een collega, werknemer, trouwe klant, leverancer of andere zakelijke relatie. Er zijn veel redenen te vinden om aan een zakelijke relatie een zakelijk geschenk beeld van brons te geven.

Het kan gaan om het behalen van een mijlpaal, zoals de oprichting van een gezamenlijk bedrijf, het stilstaan bij een afscheid van een dierbare collega, het vieren van een jubileum van het bedrijf waar u werkzaam bent, een bedrijf te feliciteren met de behaalde doelen of om te geven als kerstgeschenk aan trouwen klanten of zakenrelatie. Kortom: zakelijke geschenken van brons zorgen voor een blijvende herinnering.
 

Bekijk onze populaire zakenrelatie geschenken categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Afscheidsgeschenken     Jubileum geschenken     Pensioen geschenk

Zakelijke bedank beeldjes     grote zakelijke geschenken     geschenkpakket wijn, geschenkpakketten

beeldjes contracten, beeldje afsluiten contract     beeldjes samenwerking, beeldje samenwerking     beeldjes succes, succes beeldjes

Erepenning als jubileumgeschenk     Bronzen plaquette ter ere van een jubileum     Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau
 

Een origineel zakelijk cadeau voor iedere gelegenheid

Naast bovenstaande categorieën, hebben we ook zakelijk beeldjes die passend zijn voor specifieke situaties, zoals:

Met ons ruime assortiment hebben we dus voor iedere gelegenheid een passend cadeau.
 

De kwaliteit van onze zakelijke geschenken beeldjes van brons

De kwaliteit van onze zakelijke bedankjes van brons is zeer hoog. Onze geschenken zakelijke relaties zijn zeer gedetailleerd en een lust voor het oog. Op elk kantoor en in iedere woonkamer zal zo’n mooi zakelijk geschenken beeldje een aanwinst betekenen. Het is bijzonder leuk om het beeld een plek te geven waar het optimaal tot zijn recht komt, zodat u keer op keer herinnerd wordt aan de herkomst ervan. Tegelijkertijd vormt het een accessoire die qua design perfect aansluit bij ieder interieur. Bekijk ook onderstaande video.
 


 

Zakelijk cadeau met persoonlijke boodschap en tekst op het beeldje

Om een zakelijk geschenken beeldje van brons extra persoonlijkheid mee te geven, is het mogelijk om deze te voorzien van een tekstplaatje. Op dit tekstplaatje kunt u een persoonlijke tekst laten zetten, eventueel met bedrijfslogo, zodat het een echt origineel zakelijk cadeau wordt. Tevens bestaat de mogelijkheid het zakelijke relatiegeschenk in te laten pakken in cadeaupapier met hierop een kaartje waar wij uw tekst op schrijven voor een persoonlijk tintje.
 

Zakelijke relatiegeschenken op maat gemaakt

Ook kunt u bij ons terecht voor zakelijke relatiegeschenken op maat gemaakt voor collega's, werknemers, klanten, leveranciers of andere zakelijke relaties. Dit kan voor een speciale gelegenheid zijn, zoals het vieren van een 50 jarig bedrijfsjubileum bijvoorbeeld, maar ook om een uniek bedank cadeautje te geven aan zakelijke relaties. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om een passend geschenk te realiseren. Bekijk ook onze pagina kunst in opdracht voor meer informatie en referenties wat wij gemaakt hebben.

zakelijke relatiegeschenken

Enkele zakelijke relatiegeschenken die wij op maat hebben gemaakt voor bedrijven
 

Zakelijk beeldje als geschenk voor zakelijke relaties online kopen

Bekijk hieronder ons aanbod van zakelijke beeldjes van brons. U kunt een zakelijk cadeau beeldje eenvoudig online bestellen. Het beeldje wordt met T&T code aan u gestuurd, zodat u verzekerd bent van een goede levering. Ook kunt u onze showroom in Kampen bezoeken waar tientallen zakelijke geschenken staan opgesteld (bekijk ook bovenstaande video). Heeft u vragen over een zakelijk geschenk beeldje kopen, bijvoorbeeld of relatiegeschenk aftrekbaar zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op een categorie zakelijke geschenken      

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel