Cadeau voor professor

Er zijn allerlei gelegenheden waarbij een academisch docent of professor een geslaagd cadeau verdient. Bijvoorbeeld bij een volgende stap in zijn of haar carrière, of als de professor fungeerde als promotor of scriptiebegeleider. Wilt u uw eigen professor of collega extra in het zonnetje zetten of behaalde resultaten vieren? Geef dan een mooi bronzen beeld cadeau. Onze collectie biedt meer dan genoeg inspiratie voor mooie cadeaus aan academici.
 

Bekijk onze geslaagd cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

geslaagd cadeau, kado geslaagd

 

Mijlpaal vieren

Wellicht wilt u met een collega een mijlpaal vieren. Dan is het beeld ‘Chapeau’ of ‘Trots’ een goede optie, net als het beeld ‘De Mijlpaal’. Als u de promotor van uw zoon of dochter wilt bedanken kunt u natuurlijk ook kiezen voor een abstract beeld, zoals ‘Verbinding’, of een beeld van een ijverige student. Als een geliefde professor met emeritaat gaat is een bronzen beeld ook een prachtige manier om waardering uit te spreken, vooral als u kiest voor een gravure. U kunt al onze beelden laten voorzien van een bijpassende sokkel en deze laten graveren. Zet bijvoorbeeld uw gelukwensen op de sokkel of een mooi motto dat iemands carrière samenvat. Door te kiezen voor een inscriptie maakt u van het beeld een heel persoonlijk cadeau.
 

Speciale beelden

Voor professoren in de Rechten of Filosofie bieden wij twee speciale beelden aan: de wijze uil en Vrouwe Justitia. Als u extra wilt uitpakken maar de ontvanger in een ander vakgebied werkzaam is, kunt u ook één van onze exclusieve beelden bestellen. Hier zijn er slechts enkele van gemaakt, waardoor u een uniek bronzen beeld cadeau geeft. Of u kiest voor een beeld van aanzienlijk formaat, dat bijvoorbeeld mooi staat op kantoor. Omdat wij meerdere soorten en formaten beelden aanbieder is er voor elke portemonnee en elke gelegenheid wel een passend beeld te vinden. Wilt u meer weten of heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste beeld? Wij helpen u graag verder.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel