Geluks cadeau schenken met geluksbrenger zoals hoefijzer, klavertje 4

geluks cadeauEen geluks cadeau schenken om iemand veel geluk toe te wensen. Kent u iemand die wel een beetje extra geluk kan gebruiken? Schenk dan een van onze populaire geluksbrenger beeldjes, zoals een hoefijzer beeldje, klavertje vier beeldje of ons unieke geluk wensen beeldje.

Tevens zijn deze beeldje het perfecte sterkte cadeau om iemand een hart onder de riem te steken of maar ook zeer geschikt als cadeau voor bruiloften of het behalen van een diploma. Met onze geluksbrengers laat u zien dat u uw dierbare veel geluk toewenst.
 

Geluksbrenger beeldje met persoonlijke tekst

Wilt u graag een persoonlijke boodschap toevoegen aan het gelukscadeau? Ook dit is mogelijk. Op al onze geluksbrengers kan namelijk op de sokkel een tekstplaatje worden aangebracht. Op dit tekstplaatje kunt u een persoonlijke gelukswens laten graveren. Zo zorgen we ervoor dat het cadeau niet alleen geluk brengt, maar ook een blijvende herinnering wordt.

Daarnaast is het mogelijk om het beeldje in te laten pakken in cadeaupapier met ook nog eens een persoonlijke tekst op het boodschapskaartje.
 

Geluks beeldjes voor het brengen van geluk

De hoefijzer wordt gezien als geluksbrenger omdat volgens het oude Griekse geloof de hoefijzer symbool voor geluk, kracht en gezondheid. Daarnaast staat het ook symbool voor bescherming. Dit vindt zijn oorsprong in de heilige smid Sint Dunstan die voor het paard van de duivel een nieuw hoefijzer moest smeden. Sint Dustin pakte de duivel met een hete tang bij zijn neus en liet hem pas gaan toen hij beloofde nooit meer door te deur te gaan waar een hoefijzer boven hangt.
 

geluks beeldjes
Geluks cadeau beeldjes voor het brengen van geluk of voor het wensen van sterkte
 

Ook klavertjesvier zijn een populaire geluksbrenger. Het vinden van een klavertjevier in het wild is bijna onmogelijk, maar met onze klavertjesvier beeldjes kunt u hetzelfde geluksgevoel overbrengen.
 

Beeldje geluk online bestellen

Of u nu iemand veel geluk wilt wensen voor de toekomst of een hart onder de riem wilt steken, met geluk beeldje laat u zien dat u uw dierbare het allerbeste gunt. Onze geluks cadeau beelden zijn door onszelf ontworpen waardoor u verzekerd bent van een uniek en origineel beeld.

U kunt een geluks cadeau beeldje gemakkelijk online bestellen. De levertijd is zonder tekstplaatje 1 of 2 werkdagen, en met tekstplaatje binnen 5 werkdagen, tenzij u met spoed besteld, dan kunt u het de volgende werkdag nog in huis hebben.

Heeft u vragen over een van onze geluk cadeau beelden? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het gelukbrenger beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel