Beelden van spelende kinderen

Bekijk hieronder ons aanbod van beelden van spelende kinderen bestaande uit spelende jongetjes en meisjes. Dit zijn kleine kinderbeeldjes voor binnen. Ze zijn ideaal als symbolisch geschenk voor een leraar of lerares, een school of iemand die werkzaam is het in het onderwijs of werkt met kinderen.
 

spelende kinderen


Op het beeldje van kinderen kan op de sokkel een teksplaatje met persoonlijke tekst worden aangebracht. Als iemand bijvoorbeeld met pensioen gaat, afscheid neemt of een zoveel jarig jubileum viert.
 

Bekijk ook onze andere >> kinderbeelden <<
 

Beeldjes van kinderen spelend op een klimrek en meer

Onderstaand aanbod van beeldjes van kinderen bestaat onder meer uit dansende kindjes en kindjes die op een klimrek klauteren. Bent u opzoek naar een ander beeldje van kinderen? Bekijk dan eens onze andere kinderbeelden die een muziekinstrument bespelen, aan het lezen zijn of interactie hebben met dieren.
 

Bestel een spelend kinder beeldje online

U kunt een spelend kinder beeldje gemakkelijk online bestellen. Deze wordt met T&T code aan u verzonden. Zonder tekstplaatje heeft u het beeldje binnen 2 werkdagen in huis, met tekstplaatje is dit binnen 5 werkdagen. Heeft u het sculptuur met spoed nodig? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het beeld van spelende kinderen

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel