Asbeeldje vlinder van brons | Kleurrijke vlinder asbeeldjes

Asbeeldje vlinderEen asbeeldje vlinder van brons in diverse kleuren. Als u de as van een overleden dierbare op passende wijze wilt bewaren kunt u kiezen voor een asbeeldje. Bronzenbeeldenwinkel.nl biedt een ruim assortiment asbeeldjes aan, waaronder asbeeldjes met een vlinder of meerdere vlinders. Deze beeldjes vormen een lieflijk geheel, mooi voor het creëren van een gedenkplek thuis.

Met deze kleine asbeeldjes hoeft u bovendien geen gebruik te maken van een prominente, grote urn, maar kunt u de as bewaren in een sierlijk bronzen beeldje, dat prachtig staat in huis. U heeft keuze uit bijvoorbeeld een mini asbeeldje of een asbeeld van normale grootte, waarin de as van een volwassen overleden persoon past. Als u de as verdeelt tussen familieleden volstaat het kleine asbeeldje met één vlinder.
 

Wanneer kiezen voor een asbeeldje met vlinder?

De vlinder symboliseert lichtheid en transformatie, schoonheid en vergankelijkheid. Dat betekent dat u in het asbeeldje met vlinder elke as die u wenst kunt bewaren. Ook als u de as van een kind wilt bewaren, is dit asbeeldje toepasselijk. De vlinders verbeelden dan bijvoorbeeld de speelsheid van het kind.
 

Gedenken met een vlinder asbeeldje

De asbeeldjes met een of meerdere vlinders geeft u natuurlijk een bijzondere plek in huis. Misschien maakt u in de woonkamer een hoekje met foto’s van de overledene, bloemen en kaarsen, waar u de overledene kunt gedenken. Het asbeeldje is subtiel en valt niet op, waardoor u op een discrete manier een gedenkplek in kunt richten. Zo kunt u het asbeeldje gewoon in de woonkamer of slaapkamer neerzetten.

Het beeld verraadt niet dat het een asbeeldje is, de onwetende bezoeker zal slechts een lieflijk, klein bronzen beeldje zien. Extra prettig als u de as van uw dierbare dichtbij u wilt hebben zonder dat dat opvalt.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het asbeeldje van een vlinder

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel