Asbeeldje vlinder van brons | Kleurrijke vlinder voor as

Asbeeldje vlinderEen asbeeldje vlinder van brons in diverse kleuren. Als u de as van een overleden dierbare op passende wijze wilt bewaren kunt u kiezen voor een asbeeldje. Bronzenbeeldenwinkel.nl biedt een ruim assortiment asbeeldjes aan, waaronder asbeeldjes met een vlinder of meerdere vlinders. Deze beeldjes vormen een lieflijk geheel, mooi voor het creëren van een gedenkplek thuis.

Met een vlinder voor as hoeft u geen gebruik te maken van een prominente, grote urn, maar kunt u de as bewaren in een sierlijk bronzen beeldje, dat mooi staat in huis. U heeft keuze uit bijvoorbeeld een mini asbeeldje of een asbeeld van normale grootte, waarin de as van een volwassen overleden persoon past. Als u de as verdeelt tussen familieleden volstaat het kleine asbeeldje met één vlinder.
 

Wanneer kiezen voor een asbeeldje met vlinder?

De vlinder symboliseert lichtheid en transformatie, schoonheid en vergankelijkheid. Dat betekent dat u in het asbeeldje met vlinder elke as die u wenst kunt bewaren. Ook als u de as van een kind wilt bewaren, is dit asbeeldje toepasselijk. De vlinders verbeelden dan bijvoorbeeld de speelsheid van het kind.
 

Vlinder voor as bewaren op twee manieren

vlinder voor asWij hebben twee soorten vlinder voor as beelden: beeldjes die voorzien van een asruimte en waar direct de as in bewaard kan worden en asbeeldjes die bevestigd zijn op een sokkel waar asruimte in zit.

Als er as direct in het beeldje bewaard kan worden, dan zit er een schroefdopje aan de onderzijde van het beeld welke u gemakkelijk los kunt draaien. Er kan dan een beetje as direct in het beeldje gegoten worden en vervolgens draait u de dop weer op het asbeeldje.

Als het  vlinder as beeld op een sokkel staat met asruimte, dan zit aan de onderkant van de een dop die uw eraf haalt en vervolgens kunt u de as direct in het meegeleverde aszakje gieten en dan in de sokkel plaatsen. U plaatst de dop erop terug en plakt het geheel af met het meegeleverde vilt zodat de as goed en netjes bewaard blijft.

U kunt dit zelf uitvoeren of laten uitvoeren door de uitvaartondernemer of crematorium. Bekijk ook deze video hoe u onze type as beelden kunt vullen met as.
 

Gedenken met een vlinder asbeeldje

asbeeld hand met vlindersDe asbeeldjes met een of meerdere vlinders geeft u natuurlijk een bijzondere plek in huis. Misschien maakt u in de woonkamer een hoekje met foto’s van de overledene, bloemen en kaarsen, waar u uw dierbare kunt gedenken. Het asbeeldje is subtiel en valt niet op, waardoor u op een discrete manier een gedenkplek in kunt richten. Zo kunt u het asbeeldje gewoon in de woonkamer of slaapkamer neerzetten.

Het beeld verraadt niet dat het een asbeeldje is, de onwetende bezoeker zal slechts een lieflijk, klein bronzen beeldje zien. Extra prettig als u de as van uw dierbare dichtbij u wilt hebben zonder dat dat opvalt.

 

Vlinder asbeeld kopen online of bezoek onze showroom

U kunt  een vlinder asbeeld van brons online bestellen in onze webshop. De levertijd is doorgaans 5 werkdagen. Uw bestelling wordt met T&T code verzonden, zodat u verzekers bent van een goede levering. U kunt ook onze showroom bezoeken (uitsluitend op afspraak) en een vlinder beeldje waar as in bewaard kan worden in het echt bekijken.

Heeft u vragen over een vlinder asbeeldje kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel