Asbeeldje vlinder | Kleurrijke vlinder asbeeldjesAsbeeldje vlinder

Asbeeldje vlinder. Als u de as van een overleden dierbare op passende wijze wilt bewaren kunt u kiezen voor een asbeeldje. Bronzenbeeldenwinkel biedt een ruim assortiment asbeeldjes aan, waaronder twee soorten asbeeldjes met een vlinder of meerdere vlinders. Deze beeldjes vormen een lieflijk geheel, mooi voor het creëren van een gedenkplek thuis.

Met deze kleine asbeeldjes hoeft u bovendien geen gebruik te maken van een prominente, grote urn, maar kunt u de as bewaren in een sierlijk bronzen beeldje, dat prachtig staat in huis. U heeft keuze uit een mini asbeeldje of een asbeeld van normale grootte, waarin de as van een volwassen overleden persoon past. Als u de as verdeelt tussen familieleden volstaat het kleine asbeeldje met één vlinder.

 

Wanneer kiezen voor een asbeeldje met vlinder?

De vlinder symboliseert lichtheid en transformatie, schoonheid en vergankelijkheid. Dat betekent dat u in het asbeeldje met vlinder elke as die u wenst te bewaren, kunt bewaren. Ook als u de as van een kind wilt bewaren, is dit asbeeldje toepasselijk. De vlinders verbeelden dan bijvoorbeeld de speelsheid van het kind. Bronzenbeeldenwinkel biedt naast deze bronzen beeldjes ook andere asbeeldjes aan, in diverse vormen en stijlen. Een asbeeld is een zeer persoonlijk beeldje, een object dat de nabestaande het liefst zelf uitzoekt. Wilt u een nabestaande in uw kring toch een cadeau geven ter nagedachtenis aan de overledene? Kies dan voor een van onze mooie gedenkgeschenken in de vorm van een bronzen beeld.

 

Gedenken met een vlinder asbeeldje

De asbeeldjes met een of meerdere vlinders geeft u natuurlijk een bijzondere plek in huis. Misschien maakt u in de woonkamer een hoekje met foto’s van de overledene, bloemen en kaarsen, waar u de overledene kunt gedenken. Het asbeeldje is subtiel en valt niet op, waardoor u op een discrete manier een gedenkplek in kunt richten. Zo kunt u het asbeeldje gewoon in de woonkamer of slaapkamer neerzetten.

Het beeld verraadt niet dat het een asbeeldje is, de onwetende bezoeker zal slechts een lieflijk, klein bronzen beeldje zien. Extra prettig als u de as van uw dierbare dichtbij u wilt hebben zonder dat dat opvalt. Als dat een belangrijke factor is, is het aan te raden voor het kleinste beeldje te kiezen. Dit meet qua afmetingen slechts twintig centimeter in hoogte, breedte en lengte.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het asbeeldje van een vlinder

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties

BLACK FRIDAY

© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel