Secretaressedag origineel cadeau | Secretaressedag 2023 cadeau

SecretaressedagOp zoek naar een secretaressedag origineel cadeau? Bij Bronzenbeeldenwinkel hebben wij leuke beeldjes die u kado kunt doen aan uw secretaresses of secretarieel medewerkers. Op deze dag worden secretaresses en secretarieel medewerkers in het zonnetje gezet en voor hun harde werk beloond. Wat is nou een leuker geschenk dan een bronzen beeld die symbool staat voor al het harde werk dat uw personeel verricht? Kijk nu rond op onze webshop bij onze kostbare geschenken voor het perfecte secretaressedag 2023 cadeau.

Nationale Secretaressedag 2023 valt dit jaar op donderdag 20 april. Het is een ‘’jaarlijkse’’ feestdag die in Nederland en België wordt gevierd. Oorspronkelijk komt de feestdag over vanuit Amerika. De bedoeling van deze dag is dat secretaresses en secretarieel medewerkers in het zonnetje worden gezet als blijk van waardering voor hun harde werk. De werkgevers geven de medewerkers dan een kleinigheidje of een mooi geschenk die symbool staat voor het harde werk dat geleverd wordt. Dit zorgt ervoor dat zij zich gewaardeerd voelen door hun werkgever, wat zorgt voor een fijne werksfeer. 
 

Bekijk onze secretaressedag geschenk categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan of bekijk onderaan deze pagina onze top 10 kado ideeën

Beroepne beeldjes      bedank beeldjes      vriendschap beeldjes
 

Leuk kado idee secretaressedag

Heeft u nog geen idee wat voor beeldje u cadeau wilt doen voor deze speciale dag? Geen probleem, wij helpen u een leuk cadeau voor secretaressedag 2023 te vinden. Een geschenk die perfect is voor deze dag is natuurlijk het beeldje ‘’Secretaresse’’. Dit beeldje is een erg letterlijk cadeau voor deze dag natuurlijk. Wat meer symbolische geschenken kunnen natuurlijk ook perfect zijn voor secretaressedag. Een mooi cadeau zou ook één van onze bedank beeldjes kunnen zijn. Hiermee kunt u uw medewerkers bedanken voor hun harde werk. Zie bijvoorbeeld het beeld ‘’Chapeau’’ hierbij neemt iemand spreekwoordelijk zijn hoed af voor iemand. Dit kado is dus een blijk van waardering voor de secretaresse of secretarieel medewerker. 
 

Geschenk kopen online

Mocht u een keuze hebben kunnen maken dan kunt u het cadeau online bij ons bestellen. Het pakket zal binnen enkele dagen bij u aankomen en wordt verzonden met een Track & Trace code. Ook is het mogelijk om de showroom te bezoeken in Kampen, Overijssel. Mocht u een specifiek beeld graag even in het echt zien of even oriënterend willen rondkijken. Dit kan alleen op afspraak, omdat wij zo kunnen zorgen dat het juiste beeld hier ook daadwerkelijk aanwezig is. U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of chat. 

Heeft u nog vragen of zou u graag wat advies willen? Ook dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. We proberen u dan zo goed mogelijk te helpen om tot de juiste keuze te komen. Zo hopen wij dat u een Secretaressedag origineel cadeau kunt schenken!
 

TOP 10 secretaressedag cadeaus

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 kado ideeën voor 2023


Klik op de afbeelding voor meer info over het beeld

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel