Secretaressedag 2024 cadeau | Leuk cadeau Secretaressedag

SecretaressedagBent u op zoek naar een secretaressedag 2024 cadeau? Bij Bronzen Beelden Winkel hebben wij leuke beeldjes die u kado kunt doen aan uw secretaresses of secretarieel medewerkers. Op deze dag worden secretaresses en secretarieel medewerkers in het zonnetje gezet en voor hun harde werk beloond. Wat is nu een leuker geschenk dan een bronzen beeld die symbool staat voor al het harde werk dat uw personeel verricht? Kijk nu rond op onze webshop bij onze kostbare geschenken voor een leuk cadeau Secretaressedag.

 

Bekijk onze secretaressedag cadeaus categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan of bekijk onderaan deze pagina onze top 10 Dag van de secretaresse kado ideeën

Beroepne beeldjes      bedank beeldjes      vriendschap beeldjes
 

Hoe is Secretaressedag ontstaan? | Waarom is er een nationale secretaressedag?

Dag van de secretaresse cadeauSecretaressedag 2024 staat alweer bijna voor de deur. Namelijk de derde donderdag van april. Dit jaar zal dit jaar zal dit 18 april 2024 zijn. 

Deze dag is een idee van de Amerikanen. Het is ontstaan omdat de Amerikanen vonden dat secretaresses hard werk leverden, maar hiervoor te weinig waardering kregen. Hier moest verandering in komen vonden zij. Wij Nederlanders hebben deze dag uiteindelijk overgenomen van de Amerikanen, net zoals de Belgen.


Wat is de bedoeling op de Dag van secretaresses?

De bedoeling van deze dag is dat secretaresses en secretarieel medewerkers in het zonnetje worden gezet als blijk van waardering voor hun harde werk door middel van een Secretaressedag 2024 cadeau. De werkgevers geven de medewerkers dan een kleinigheidje of een mooi geschenk die symbool staat voor het harde werk dat geleverd wordt. Dit zorgt ervoor dat zij zich gewaardeerd voelen door hun werkgever, wat zorgt voor een fijne Secretaressedag en werksfeer. 


Wat geef je op Secretaressedag, cadeau ideeën?

secretaressedag cadeauWat geef je op secretaressedag? Veel mensen schenken een kleinigheidje, zoals bloemen, chocolade, een flesje wijn of geschenkpakketten. Wilt u een keer iets origineels schenken aan uw collega? Schenk dan een bronzen beeldje als Secretaressedag cadeau. Bij ons vindt u de mooiste cadeaus.


Idee leuk secretaressedag cadeau | Origineel cadeautje Dag van de secretaresse

Heeft u nog geen idee wat voor beeldje u cadeau wilt doen voor deze speciale dag? Geen probleem, wij helpen u een leuk cadeau secretaressedag 2024 te vinden. Een geschenk die perfect is voor deze dag is natuurlijk het beeldje ‘’Secretaresse’’. Dit beeldje is een erg letterlijk cadeau voor deze dag natuurlijk. Wat meer symbolische geschenken kunnen natuurlijk ook perfect zijn als leuk Dag van de secretaresse cadeau.

Een mooi cadeau zou ook een van onze bedankt beeldjes kunnen zijn. Hiermee kunt u uw medewerkers bedanken voor hun harde werk. Zie bijvoorbeeld het beeld ‘’Chapeau’’ hierbij neemt iemand spreekwoordelijk zijn hoed af voor iemand. Dit kado is dus een blijk van waardering voor de secretaresse of secretarieel medewerker. 


Cadeautje Secretaressedag 2024 personaliseren

Wilt u het cadeautje Secretaressedag persoonlijker maken? Bestel dan een tekstplaatje mee bij het beeldje en zet hier een zelf gekozen tekst op, zo wordt het een origineel cadeau. Heeft u geen idee voor secretaressedag 2024 teksten die u op het plaatje kunt zetten? Geen probleem! Wij zullen door middel van wat voorbeelden u wat inspiratie geven.

  • Fijne Secretaressedag!
  • 's Werelds beste secretaresse!
  • Jij bent goud waard!
  • Bedankt voor je inzet 
                         &
    je bijdrage aan de fijne werksfeer!
  • Nationale Secretaressedag 2024
  • Dankjewel!

Naast een tekstplaatje kunt u er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap mee te bestellen en het cadeau in te laten pakken. Dit zal een handgeschreven kaartje zijn met de daarop door u bedachte tekst.


Cadeau dag van de secretaresse 2024 kopen online

Mocht u een keuze hebben kunnen maken dan kunt u het kado secretaressedag online bij ons bestellen. Het pakket zal binnen enkele dagen bij u aankomen en wordt verzonden met een Track & Trace code. Ook is het mogelijk om de showroom te bezoeken in Kampen, Overijssel. Mocht u een specifiek beeld graag even in het echt zien of even oriënterend willen rondkijken. Dit kan alleen op afspraak, omdat wij er zo voor kunnen zorgen dat het juiste beeld hier ook daadwerkelijk aanwezig is. U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of chat. 

Heeft u nog vragen of zou u graag wat advies willen? Ook dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. We proberen u dan zo goed mogelijk te helpen om tot de juiste keuze te komen. Zo hopen wij dat u een Secretaressedag cadeau 2024 kunt schenken en dat u een fijne Secretaressedag beleefd!
 

TOP 10 | Secretaressedag cadeaus

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 kado ideeën voor Dag van de secretaresse 2024


Klik op de afbeelding voor meer info over het beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel