60 jaar man cadeau | Origineel kado 60ste verjaardag man

60 jaar man cadeauOrigineel cadeau man 60 jaar schenken. Wij horen u denken wat geef je een man voor zijn 60 jaar verjaardag?  Wij hebben prachtige verjaardagcadeaus voor een man die 60 jaar wordt. 

Misschien wordt je vader, oom, man of collega binnenkort 60 jaar oud en wil je hier speciale aandacht aan besteden. Dat doe je natuurlijk met een doordacht cadeau dat symbolische waarde heeft. Ben je nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor een man die binnenkort 60 jaar wordt? Kies dan voor een mooi bronzen beeld. Onze bronzen beelden zijn geschikt voor binnen en buiten en kunnen bijvoorbeeld in de tuin geplaatst worden of een plekje krijgen bij hem op kantoor. Met een mooi beeld spreek je je waardering voor de jarige uit en geef je een cadeau van hoge kwaliteit. Perfect voor een man die binnenkort 60 wordt.
 

Bekijk onze populaire 60 jaar man cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Prachtig tuinbeeld als origineel 60 jaar man cadeau    Dierenbeeld als 60 jaar verjaardag ideeen man    zonnewijzer als origineel 60 jaar man cadeau

kleine beeldjes als leuk 60 jaar cadeau man    Ballerina beeldje als 60 jarig verjaardagscadeau man    familie beeldje als 60 jarig verjaardagscadeau man

    abstracte binnen beelden voor verjaardag    sterrenbeeldjes cadeau voor een verjaardag     bronzen wanddecoratie voor verjaardag

originele verjaardagscadeautjes onder 150
 

Cadeau ideen 60 jaar man, een origineel geschenk voor je man, vader, opa, broer of vriend

Onze beelden zijn geschikt voor iedereen, voor elke leeftijd. Toch zijn er een aantal beelden die extra passend zijn voor een man van 60 jaar. Een beeld van een sportief figuur, een beeld van een gezin of familie of een beeld van een liefdespaar. Is de jarige vaak in de natuur of houdt hij van vogels? Dan is een leuk dierenbeeld ook een optie.

Ten slotte bieden we ook diverse soorten abstracte beelden aan. Als je niet goed weet welke smaak de jarige heeft, kan een mooi abstract beeld altijd als verjaardagscadeau man. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een selectie kleine beelden die de jarige verspreid door het huis neer kan zetten of in de tuin kan plaatsen.
 

60 jaar man gedicht, spreuken en quotes.

Quotes en spreuken en 60 jaar man gedicht. Mocht u op zoek zijn naar een tekst voor op het persoonlijke boodschap kaartje. Of naar een inspiratie tekst voor op het tekstplaatje voor op het cadeutje voor de 60 jarige man, kunnen de onderstaande spreuken en quotes u wellicht helpen.

 • Hij gaat van 0 tot 60 jaar in 1.893.456.000 seconden
 • Veel in jouw leven heb jij als zestiger inmiddels ervaren,
  soms bracht dat vreugde, verdriet en ook soms grijze haren
 • 60 jaar is prachtig
  Jij bent nog steeds vitaal en krachtig
 • Nu is het dan echt zover
  jij hebt de 60 jaar bereikt!
  Maar niet getreurd,
  het is maar hoe jij het bekijkt
  Nog maar een paar jaar
  dan is je pensioenleeftijd al daar!
 • Zestig jaar, zet de rollator voor hem maar vast klaar
 • 60 jaar, neem het als Wiskey ,
  Hoe ouder, hoe beter. 
   

​Plaatsing beeld ter ere van een 60 jaar verjaardag man

Origineel cadeau 60 jaar manNa het bestellen van een bronzen beeld leveren wij het beeld binnen de afgesproken levertijd. Uiteraard verzorgen wij de plaatsing van een bronzen beeld graag.

Wilt u de 60 jarige man verrassen met een bronzen beeld in zijn tuin? Dan plaatsen wij het beeld op vakkundige wijze voor 195 euro. Het beeld wordt vastgezet op de sokkel en het geheel wordt waterpas in de tuin geplaatst. Grote beelden met een waarde van boven de 2.000 euro worden gratis geplaatst.

Heeft u vragen over een geschenk? Neem gerust contact met ons op.
 

Wat geef je een man van 60? | Onze TOP 10 geschenk ideeën 60 jaar man

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 van onze 60 jaar man cadeau geschenken.

Uiteraard hebben we meerdere originele 60 jarige cadeaus voor mannen, deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel