Wat geef je op een bruiloft als daggast? 4 tips

Wat cadeau geven op een bruiloft als daggast? Een bruiloft is een feestelijke aangelegenheid, en volgens onze Nederlandse traditie hoort daar natuurlijk een huwelijkscadeau  bij. Maar wat geeft u het bruidspaar nu als daggast? Heeft u een uitnodiging gekregen in kaartvorm of, iets moderner, via de mail? Dan staat daar vaak al een cadeautip op vermeld. Is dat niet het geval, of wilt u dat cadeau eruit springt om zijn originaliteit? Dan vergt het net wat meer denkwerk. Hieronder hebben we een aantal tips voor u verzameld waar u uw voordeel mee kunt doen.
 

1.     Envelop met geld

Het organiseren van een huwelijk en bijbehorend feest is geen goedkope aangelegenheid. Vaak is er jaren voor gespaard en vallen de kosten toch al snel alsnog net iets hoger uit dan gepland was. Kortom, een jong pasgetrouwd koppel kan wel wat financiële middelen gebruiken om weer een buffer op te bouwen. Een envelop met geld is dan altijd een welkom cadeau. U kunt desgewenst kiezen voor een supergrote en/of kleurrijk versierde envelop met een zelfgemaakt kaartje, zodat u er op die manier toch nog een persoonlijke touch in kunt verwerken. Wees lekker origineel. Maar hoeveel geld wordt er gegeven? Lees het op onze pagina; hoeveel geld geven bij bruiloft?
 

2.   Huisinrichting

Traditioneel zijn de huwelijkscadeaus bedoeld om het nieuwe koppel te helpen met het inrichten van het huis. Hierbij kunt u denken aan praktische zaken, zoals servies, bestek of een pannenset voor in de keuken. Maar ook planten voor binnenshuis zijn eigenlijk altijd welkom, om zo een huiselijker gevoel te creëren. U zult dan ook vaak zien dat er groen gegeven wordt als cadeau. Het geven van een dergelijk geschenk is met name een goede tip wanneer u de smaak van het stel kent, om te voorkomen dat u het cadeau een week of wat later op Marktplaats of eBay tegenkomt.
 

3.  Plakboek met (foto)herinneringen als daggast bruiloft

Waarschijnlijk heeft u heel wat herinneringen opgebouwd met één van de partners, of beide. Dat geldt niet alleen voor uzelf, maar vast ook voor de rest van de familie en vrienden. Dan is het leuk om iedereen een A4tje te laten maken met leuke herinneringen die er zijn en betrekking hebben op het bruidspaar. Wees lekker creatief en maak vooral gebruik van humor. Pak er eventueel tijdschriften bij om plaatjes uit te knippen die refereren aan die herinnering, en laat de kleinsten een mooie tekening maken. Zo ontstaat er een boekwerk waar met warme gevoelens in gekeken kan worden en het bruidspaar het gevoel geeft dat ze omgeven zijn door liefde.
 

4.   Bronzen beeld als kado van daggasten bruiloft

Wilt u echt iets creatiefs? Iets wat vrijwel alle bovengenoemde voordelen met elkaar verbindt? Dan kiest u voor een bronzen beeld. Bronzen beelden kennen een zeer lange levensduur, zijn van een hoge kwaliteit, hebben een hoge decoratieve waarde, roepen een bepaalde emotie op en maken het cadeau erg persoonlijk. U heeft de keuze uit tal van verschillende designs en beeltenissen. Kies voor een bescheiden bronzen beeldje of, wanneer u een cadeau samen geeft als vriendengroep of gezin, voor een grotere, opvallende verschijning. Leuk om te weten is dat ze zowel in huis als buitenshuis uitstekend geplaatst kunnen worden.
 

Bekijk onze populaire huwelijks kado categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Kleine huwelijksgeschenken    Groot huwelijkscadeau    huwelijk cadeau voor in de tuin

huwelijkscadeau homostel, huwelijkscadeau lesbisch paar    Familie beeldjes als zoveel jaar getrouwd cadeau    Zonnewijzer als huwelijkskado
 

Bekijk onze TOP 10 | Wat geef je op een bruiloft als daggast

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10, klik op de afbeelding voor meer informatie over het daggast cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel