Gedenkbeeldjes van brons, beeldjes voor het gedenken van een bijzondere gebeurtenisAsbeeldjes ter nagedachtenis van uw dierbare | Kleine urn voor thuis

Onze collectie met asbeeldjes van brons staan in het teken van emotie. Afhankelijk van wat het is dat u gedenken wilt, hebben we hiervoor een groot aantal verschillende soorten bronzen asbeeldjes en gedenkbeeldjes beschikbaar. Maak een keuze uit onze bronzen asbeeldjes die het leven vieren, blijdschap uitstralen of juist het intense verdriet weergeven om wat is geweest. Omdat iedereen op een andere manier rouw verwerkt, heeft Bronzenbeeldenwinkel.nl een groot assortiment kleine beeldjes van brons om te gedenken.
 

Onze asbeeldjes worden met de hand vervaardigd en zijn daarom een waardevolle blijvende herinnering
 

Asbeeldje met asruimte als kleine urn

Alle asbeeldjes zijn geplaatst op een sokkel. Deze sokkel heeft niet alleen als doel om het beeldje meer houvast te geven, maar kan ook dienen als een plek om de as van de overledene in te plaatsen. Zo’n asbeeldje van brons wordt op die manier een zeer persoonlijk object. De asbeeldjes van brons zijn tevens zijn voorzien van een asruimte.
 


 

Asbeeldje met persoonlijke tekst

Alle bronzen asbeeldjes kunt u laten voorzien van een naamplaatje. Het naamplaatje kunt u laten voorzien van de naam van de overledene en eventuele datum of een aantal woorden die u de moed geven om het leven weer op te pakken. Bij de bestelling van het asbeeldje van brons van uw keuze, kunt u gelijk aangeven of u er eventueel een tekstplaatje bij wenst.
 

Asbeeldjes van brons online kopen

U kunt alle gedenkbeeldjes en asbeeldjes van brons bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over een asbeeldje kopen of een gedenkbeeldje kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het asbeeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties

BLACK FRIDAY

© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel