Asbeeldjes ter nagedachtenis van uw dierbare | Kleine urn voor thuis

asbeeldjesOnze collectie met asbeeldjes van brons staan in het teken van emotie. Afhankelijk van wat het is dat u gedenken wilt, hebben wij hiervoor een groot aantal verschillende soorten bronzen asbeeldjes, gedenkbeeldjes en kleine urnen voor thuis waar as in bewaar kan worden beschikbaar.

Maak een keuze uit onze bronzen asbeeldjes die het leven vieren, blijdschap uitstralen of juist het intense verdriet weergeven om wat is geweest. Omdat iedereen op een andere manier rouw verwerkt, heeft Bronzenbeeldenwinkel.nl een groot assortiment kleine beeldjes van brons voor as om te gedenken.
 

Bekijk onze categorieën asbeelden, gedenkbeelden en kleine urnen

Klik op een afbeelding om naar de specifieke as beedje categorie te gaan

asbeeldjes    asbeeld vlinder    asbeeld vogel

asbeeld huisdier    Asbeeldje op maat    

Gedenkbeeldjes    aandenken overleden baby    bronzen urnen

 

Wilt u een asbeeld, gedenkbeeld of kleine urn op maat?

Kunt u niet vinden wat u zoekt binnen onze collectie? Neem gerust contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht voor maatwerk. Wij kunnen een uniek gedenkbeeld, asbeeldje of kleinen urn voor thuis voor u vervaardigen.
 

Onze asbeeldjes worden met de hand vervaardigd en zijn daarom een waardevolle blijvende herinnering
 

Asbeeldje met asruimte als mini urn voor thuis

Alle asbeeldjes zijn geplaatst op een sokkel. Deze sokkel heeft niet alleen als doel om het beeldje meer houvast te geven, maar kan ook dienen als een plek om de as van de overledene in te plaatsen. Zo’n asbeeldje van brons wordt op die manier een zeer persoonlijk object. De asbeeldjes van brons zijn tevens zijn voorzien van een asruimte.
 


 

As beeldje met persoonlijke tekst

Alle bronzen as beeldjes kunt u laten voorzien van een naamplaatje. Het naamplaatje kunt u laten voorzien van de naam van de overledene en eventuele datum of een aantal woorden die u de moed geven om het leven weer op te pakken. Bij de bestelling van het as beeldje van brons van uw keuze, kunt u gelijk aangeven of u er eventueel een tekstplaatje bij wenst.
 

Asbeeldjes van brons online kopen

U kunt alle gedenkbeeldjes en asbeeldjes van brons bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over een asbeeldje kopen of een gedenkbeeldje kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding om naar de categorie te gaan

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel