Navigatie

1 jarig bestaan bedrijf cadeau | Kado voor 1 jaar bestaan zaak

1 jarig bestaan bedrijf cadeau1 jarig bestaan bedrijf cadeau. Een mooi jubileum cadeau wanneer uw bedrijf 1 jaar bestaat.  Het 1-jarig bestaan van een bedrijf is een belangrijke mijlpaal. Het betekent dat het cruciale eerste jaar is overleefd, wat natuurlijk reden is voor een feestje.

Wilt u uw zakelijke relatie op een leuke manier verrassen? Of heeft u als vriend of familielid een verrassingsfeestje in petto voor de eigenaar van het bedrijf? Dan mag een cadeau voor het 1-jarig bestaan van het bedrijf uiteraard ook niet ontbreken. Gelukkig vindt u bij Bronzenbeeldenwinkel.nl altijd de jubileum cadeau bedrijf  die u zoekt. Ze worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit, prachtige designs en een lange levensduur.

 

Bekijk onze categorieën 1 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Kleine jubileumgeschenken kopen   Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau   Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau   Erepenning als jubileumgeschenk   Bronzen plaquette ter ere van een jubileum

 

 

1 jarig bestaan bedrijf cadeauKado 1 jarig bestaan bedrijf eventueel voorzien van bedrijfslogo

Goed om te weten is dat u uw gekozen cadeau van brons kunt personaliseren door het toevoegen van een tekstplaatje. Vermeld hierop bijvoorbeeld door wie het is geschonken en dat het een geschenk is voor het 1 jaar jubileum van het bedrijf.

Het is ook een mogelijkheid om het logo van het bedrijf erop toe te voegen. Om het beeld extra stevigheid te bieden en/of kracht bij te zetten, kunt u er een sokkel bij bijbestellen.   Als deze niet al standaard geleverd worden bij het product van uw keuze, kun u deze ook los bestellen. Wij kunnen al het denkbare combineren / realiseren.U heeft de keuze heeft uit uiteenlopende materialen en diverse vormen. Zo vindt u altijd de sokkel die past bij uw bijzondere geschenk.

 

Een beeld op maat ter ere van het 1 jarig bestaan bedrijf

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen. Afhankelijk van uw wensen kijken wij welke kunstenaar het beste past bij uw opdracht.

Onze kunstenaar zet samen met u uw wensen om in een bronzen beeld op maat. Het ontwikkelen en maken van een bronzen beeld is een intensief proces, via een speciale pagina kunt u alle ontwikkelingen van uw beeld volgen. Het gehele proces neemt +/- 2 maanden in beslag. De kosten voor een beeld op maat beginnen bij +/- €1500,-  Wilt u een gerichte offerte voor uw wensen? Stuur ons dan een e-mail :  info@bronzenbeeldenwinkel.nl

 

Bedrijf bestaat 1 jaar, dat moet gevierd worden met bronzen beeld!

Een cadeau voor het 1-jarig bestaan van het bedrijf is bij ons in verschillende vormen mogelijk, zowel letterlijk als figuurlijk gezien. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor aantrekkelijke kleine bronzen beeldjes die gemakkelijk te hanteren zijn, maar heeft u ook de keuze uit grote bronzen cadeaus voor 1 jaar jubileum bedrijf.

Alle bronzen beelden die u in ons assortiment vindt, zijn niet alleen met veel oog voor detail vervaardigd, maar ook zijn de kunstwerken met zorg geselecteerd. Dankzij het ruime assortiment vindt u altijd het beeld waar u enthousiast van wordt om te geven als cadeau voor het 1-jarig bestaan bedrijf.

 

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 1 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 1 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 - 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

PROFITEER NU VAN €50,00 KORTING!

Set dikke dames beeldjes € 247,50 € 197,50
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel