Baby beeldjes van pasgeboren baby's in hand en meer

baby beeldjesBaby beeldjes als geschenk aan een moeder, vader of ouders met een pasgeboren kind. Wanneer er een baby wordt geboren is dit een heugelijk feit. Dan is niets leuker dan een blijvende herinnering te schenken als vriend, vriendin, of familie in de vorm van een leuk baby beeldje. 

Alle geboortebeeldjes zijn in 3d vormgegeven en zijn vrijwel allemaal bevestigd op een marmeren of granieten sokkel voor een chique uitstraling.
 

Baby beeldje in hand en andere vormen en poses

baby beeldje in handWij bieden diverse baby beeldjes aan in verschillende vormen en poses. Bijvoorbeeld een baby beeldje in hand, een baby beelde in ei of in een hart. We hebben zelfs een beeldje van een baby tweeling.

Op deze pagina vindt u louter beeldjes met alleen een baby. Bekijk ook onze moeder en baby beelden of gezin met baby beelden. Ook hebben wij specifieke zwangerschap beeldjes van vrouwen die in verwachting zijn en een zwangere buik hebben.
 

Persoonlijke tekst laten aanbrengen op een baby beeld

Op de sokkel van het baby beeld kan een teksplaatje worden aangebracht met hierop uw eigen persoonlijke tekst. Dit kan bijvoorbeeld de naam van de baby zijn met de geboortedatum. U kunt dit tekstplaatje optioneel direct meebestellen met het beeld en de gewenste tekst achterlaten in het opmerkingenveld nadat u uw bestelling heeft afgerond.
 

Geschenk voor pasgeboren baby in cadeaupapier met persoonlijke boodschap

Om het geschenk voor een pasgeboren baby af te maken, is het mogelijk om het beeldje in te laten pakken in cadeaupapier met hierop een kaartje waar wij uw persoonlijke boodschap op schrijven zodat het een echte leuke verrassing is.

baby beeldje kopen

Beeldje baby online bestellen of kopen in onze showroom

U kunt een beeldje van een baby online bestellen of onze leuke showroom bezoeken en een geschikt beeldje uitkiezen. Onze showroom is gevestigd in Kampen, vlakbij Zwolle. Mocht u onze showroom in Kampen willen bezoeken, maakt u dan alstublieft een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen.
 

Levertijd van onze beelden van pasgeboren baby's

De levertijd van onze baby beeldjes is in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen. Bestelt u een tekstplaatje erbij, dan is de levertijd binnen 5 werkdagen. Mocht u het met spoed nodig hebben, dan kunt u het afhalen in onze showroom of met spoed bestellen.
 

Vragen over een van onze baby beeldjes?

Heeft u vragen over een van onze baby beeldjes? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 038 - 230 2360 (van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00) of mail ons op info@bronzenbeeldenwinkel.nl

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel