Afscheidscadeau kinderopvang, kinderdagverblijf of gastouder

afscheidscadeau kinderopvangAfscheidscadeau kinderopvang of kinderdagverblijf schenken. Herinner jij je nog de eerste keer dat jij je kind(eren) achterliet op de kinderopvang of bij een gastouder? Dat was een moeilijk moment, waarbij veel emoties kwamen kijken. Nu is het jaren later en nemen je kinderen alweer afscheid van de kinderopvang. De plek waar ze zoveel mooie momenten hebben beleefd, en waar jij als ouder volledig op kon vertrouwen. Natuurlijk wil je de leidsters of gastouders verrassen met een mooi afscheidscadeau gastouder.
 

Spelende kinderen als beeld ter afscheid

Maar wat is het perfecte afscheidscadeau? In onze webwinkel vind je de mooiste beelden die stuk voor stuk zeer geschikt zijn als afscheidscadeau. Onze collectie bevat niet alleen grote maar ook kleinere beeldwerken, waardoor er voor iedereen wat wils te vinden is. Wij raden onze spelende kinderbeeldjes aan (zie aanbod bovenaan de pagina) als kado afscheid kinderopvang. Met één van onze prachtige beelden zorg je ervoor dat de leidsters jou, en vooral je kind(eren), nooit meer zullen vergeten.
 

Het personaliseren van je kinderopvang afscheidscadeau

Een prachtig bronzen beeld is natuurlijk al een heel indrukwekkend afscheidscadeau. Het is niet alleen een cadeau waar de leidsters nog lang van kunnen genieten, maar ook een zeer persoonlijk geschenk. Jij hebt immers veel moeite gedaan om het perfecte beeld uit te zoeken. Een beeld waar jij warme gevoelens bij krijgt, en wat je doet denken aan de tijd die is doorgebracht op de kinderopvang of bij de gastouder.

Toch is er een manier om dit afscheidscadeau nóg persoonlijker te maken. Je kunt er namelijk voor kiezen om jouw cadeau te laten graveren met een persoonlijke tekst. Deze toevoeging is beschikbaar voor al onze beelden, en je kunt zelf kiezen welke tekst je wilt laten graveren.
 

Online bestellen afscheidskado kinderopvang of gastouder

afscheidskado gastouderJe kan een bedankt gastouder cadeau of kinderdagverblijf eenvoudig online bestellen. Wij zorgen er altijd voor dat uw bestelling met de grootste zorg wordt ingepakt en verwerkt. De bestelling wordt met Track & Trace code verzonden, zodat je verzekerd kunt zijn van een goede levering. Heb je nog vragen over een afscheidscadeau kinderopvang kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel