Afscheidscadeau kinderopvang of kinderdagverblijf

afscheidscadeau kinderopvangAfscheidscadeau kinderopvang of kinderdagverblijf schenken. Herinner jij je nog de eerste keer dat jij je kind(eren) achterliet op de kinderopvang? Dat was een moeilijk moment, waarbij veel emoties kwamen kijken. Nu is het jaren later en nemen je kinderen alweer afscheid van de kinderopvang. De plek waar ze zoveel mooie momenten hebben beleefd, en waar jij als ouder volledig op kon vertrouwen.

Natuurlijk wil je de leidsters verrassen met een mooi afscheidscadeau. Maar wat is het perfecte afscheidscadeau? In onze webwinkel vind je de mooiste bronzen beelden die stuk voor stuk zeer geschikt zijn als afscheidscadeau. Onze collectie bevat niet alleen grote maar ook kleinere beeldwerken, waardoor er voor iedereen wat wils te vinden is. Met één van onze prachtige beelden zorg je ervoor dat de leidsters jou, en vooral je kind(eren), nooit meer zullen vergeten.
 

Het personaliseren van je kinderopvang afscheidscadeau

Een prachtig bronzen beeld is natuurlijk al een heel indrukwekkend afscheidscadeau. Het is niet alleen een cadeau waar de leidsters nog lang van kunnen genieten, maar ook een zeer persoonlijk geschenk. Jij hebt immers veel moeite gedaan om het perfecte beeld uit te zoeken. Een bronzen beeld waar jij warme gevoelens bij krijgt, en wat je doet denken aan de tijd die is doorgebracht op de kinderopvang.

Toch is er een manier om dit afscheidscadeau nóg persoonlijker te maken. Je kunt er namelijk voor kiezen om jouw cadeau te laten graveren met een persoonlijke tekst. Deze toevoeging is beschikbaar voor al onze beelden, en je kunt zelf kiezen welke tekst je wilt laten graveren. Let wel op bij het plaatsen van debestelling, want de levertijd kan iets worden vertraagd wanneer je kiest voor graveren.
 

Online bestellen afscheidskado kinderopvang

Onze beelden zijn gemaakt van brons, en daardoor zeer sterk. Toch wordt er tijdens het vervoer rekening gehouden met problemen of beschadigingen. Om problemen te voorkomen zorgen wij er altijd voor dat uw bestelling met de grootste zorg wordt verwerkt. Dit betekent dat het bronzen beeld netjes verpakt wordt, én optimaal wordt beschermd.

Natuurlijk kun je het afscheidscadeau ook professioneel door ons laten inpakken. Heb je nog vragen? Schroom dan vooral niet om ons te contacteren. Wij zijn bereikbaar via e-mail, de online chatservice of telefonisch.
 

Klik op de afbeelding voor meer info over het kinderopvang afscheidscadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2022 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel