Beeld handen in elkaar, gevouwen of een beeld van handen laten maken

Beeld handen in diverse poses. Bronzenbeeldwinkel heeft een ruim assortiment bronzen beeldjes van handen. Door onze jarenlange ervaring in de kunstwereld, begrijpen wij als geen ander dat handen een intieme en vertrouwelijke sfeer kunnen weerspiegelen. Een handen beeld is hierdoor niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook zeer geschikt als verjaardags- of jubileumcadeau. In onze webwinkel vind je een ruim aanbod bronzen beeld handen, waardoor je er altijd één zult kunnen vinden die bij jou past.
 

De symboliek van handen beeld

Voor veel mensen hebben handen een grote symbolische waarde. Het is dan ook niet zo gek dat veel beeldhouwers handen verwerken in hun kunst. Handen worden geassocieerd met gebed, hoop, liefde en genegenheid. Door deze intieme associaties worden onze bronzen beelden van handen vaak gebruikt voor bijzondere gelegenheden zoals kraam- of jubileumcadeau's.

In onze webwinkel vind je een uitgebreid assortiment met veel verschillende handgebaren. Handen die naar elkaar reiken, of in elkaar verstrengeld zijn, zijn perfect voor het tonen van liefde en genegenheid. Ben je op zoek naar een hand die geloof, hoop of gebed uitstraalt? Dan is ons biddende handen beeld misschien wel wat voor jou.
 

Een bronzen hand beeldje voor op een grafsteen

Ben jij op zoek naar een bronzen beeld voor op een grafsteen? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze beelden zijn vervaardigd met brons, waardoor ze een lange levensduur genieten. Hierdoor zijn ze perfect als blijvende herinnering op een grafsteen of als grafmonument aan huis. Aan iedere aankoop van een hand beeldje kun je een tekstplaatje toevoegen, waarop je een persoonlijke boodschap kunt laten graveren. Een beeld van een hand is zeer geschikt voor een grafsteen, omdat het de sfeer van saamhorigheid, geloof en liefde oproept. Maar in onze webwinkel vind je ook andere bronzen beeld handen die zeer geschikt zijn als grafmonument.
 

De bronzen beelden van Bronzenbeeldenwinkel.nl

Wij begrijpen dat een beeld van een hand zo realistisch mogelijk moet zijn. Om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij daarom uitsluitend met vakmensen die bekwaam zijn in modellering. Al onze bronzen beelden worden met de hand afgewerkt, voor het beste resultaat. Door dit handwerk, is geen enkel handen beeld precies hetzelfde en ontvang jij een uniek exemplaar. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in onze webwinkel.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2022 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel