Beeld handen in elkaar, gevouwen of een beeld van handen laten maken

beeld handenBeeld handen in diverse poses. Bronzenbeeldwinkel heeft een ruim assortiment bronzen beeldjes van handen. Door onze jarenlange ervaring in de kunstwereld, begrijpen wij als geen ander dat handen een intieme en vertrouwelijke sfeer kunnen weerspiegelen.

Een handen beeld is hierdoor niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook zeer geschikt als verjaardagscadeau of gedenkbeeld. In onze webwinkel vindt u diverse bronzen beelden met handen.
 

De symboliek van handen beeld

beeld naar elkaar uitreikenden handeVoor veel mensen hebben handen een grote symbolische waarde. Het is dan ook niet zo gek dat veel beeldhouwers handen verwerken in hun kunst. Handen worden geassocieerd met gebed, hoop, liefde en genegenheid. Door deze intieme associaties worden onze bronzen beelden van handen vaak gebruikt voor bijzondere gelegenheden zoals kraam- of jubileumcadeau's.

In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment met veel verschillende handgebaren. Handen die naar elkaar reiken, of in elkaar verstrengeld zijn, zijn perfect voor het tonen van liefde en genegenheid. Bent u op zoek naar een hand die geloof, hoop of gebed uitstraalt? Dan is ons biddende handen beeld misschien wel wat voor u.
 

Een bronzen hand beeldje voor op een grafsteen

handen met vlindersBent u op zoek naar een bronzen beeld voor op een grafsteen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze beelden zijn vervaardigd van brons, waardoor ze een lange levensduur genieten. Hierdoor zijn ze perfect als blijvende herinnering op een grafsteen of als grafmonument 

Bij een hand beeldje kunt u een tekstplaatje toevoegen, waarin u een persoonlijke boodschap kunt laten graveren. Een beeld van een hand is zeer geschikt voor een grafsteen, omdat het de sfeer van saamhorigheid, geloof en liefde oproept.
 

Een bronzen hand beeld van Bronzenbeeldenwinkel.nl

Wij begrijpen dat een beeld van een hand zo realistisch mogelijk moet zijn. Om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij daarom uitsluitend met vakmensen die bekwaam zijn in modellering. Al onze bronzen beelden worden met de hand afgewerkt, voor het beste resultaat. Door dit handwerk, is geen enkel handen beeld precies hetzelfde en ontvangt u een uniek exemplaar. Heeft u vragen over beeld handen kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het handen beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel