80 jaar man cadeau | Een origineel kado 80ste verjaardag man

80 jaar man cadeauEen origineel cadeau man 80 jaar van Bronzen Beelden Winkel. Wij horen u denken wat geef je een man die zijn 80 jaar verjaardag viert? Wij hebben prachtige verjaardagcadeaus voor een man die 80 jaar wordt. 

Het is een echte mijlpaal: de leeftijd van 80 jaar bereiken. Dat wil je natuurlijk vieren, als jouw vader of opa 80 jaar oud wordt. Als je op zoek bent naar een exclusief 80 jarig cadeau voor hem kun je altijd kiezen voor een mooi bronzen beeld. Brons staat in elk interieur en is bovendien geschikt om buiten te plaatsen. In ons assortiment vind je dan ook uiteenlopende bronzen beelden voor binnen en buiten, groot en klein.

We bieden beelden aan in allerlei uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor bronzen beeldjes die een familie verbeelden, een sportief figuur, een mooie dame of ballerina, of een abstract beeld. Als je jouw cadeau afstemt op de smaak van de jarige kun je geen verkeerde keuze maken.
 

Bekijk onze populaire 80 jaar man cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Prachtig tuinbeeld als origineel 80 jaar man cadeau    Dierenbeeld als 80 jaar verjaardag ideeen man    zonnewijzer als origineel 80 jaar man cadeau

kleine beeldjes als leuk 80 jaar cadeau man    Waterornament als 80 jarig verjaardagscadeau man    familie beeldje als 80 jarig verjaardagscadeau man

    abstracte binnen beelden voor verjaardag    sterrenbeeldjes cadeau voor een verjaardag 80 jarige man     bronzen wanddecoratie voor verjaardag

originele verjaardagscadeautjes onder 150

 

Ode aan een 80 jarige in de vorm van een prachtig cadeau voor uw man, vader, schoonvader, opa of broer

Het juiste beeld uitkiezen doe je uiteraard altijd op basis van de smaak van de tachtig jarige. Als jouw vader of opa 80 jaar oud wordt en veel tijd binnenshuis doorbrengt kies je vanzelfsprekend een mooi beeld voor binnen. Als je uit wilt pakken bestel je bijvoorbeeld één van onze exclusieve verjaardagscadeau man beelden. Hiervan zijn er slechts enkele tientallen gemaakt.

Je kunt ook een groot bronzen beeld bestellen, een echte blikvanger in de kamer. Houdt hij van gedetailleerde beeldjes? Dan kun je ook een beeldengroep cadeau geven, ideaal voor op tafel of in een mooie vitrinekast. Beelden voor buiten kunnen door ons geplaatst worden, zodat ze stevig blijven staan en goed bestand zijn tegen het weer. Beelden met een waarde van meer dan 2.000 euro worden gratis geplaatst. Andere beelden kunnen al op de gewenste locatie worden voor 195 euro.
 

Tachtig jaar gefeliciteerd!

Verjaardag 80 jaar manOok is het mogelijk om het 80 jaar man cadeau te laten personaliseren met behulp van een tekstplaatje. Deze kan dan op de sokkel bevestigd worden. Denk hierbij aan een tekst zoals:

Gefeliciteerd 80 jaar!

Liefs kinderen en kleinkinderen.

 

 

TOP 10 | Verjaardag 80 jaar man

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 van onze 80 jaar man cadeau.

Uiteraard hebben we meerdere originele 80 jarige cadeaus voor mannen, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kuns

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel