Kan een bronzen beeld buiten staan?

Het antwoordt op de vraag; Kan een bronzen beeld buiten staan?  JA, brons uitermate geschikt als materiaal voor een beeld om buiten te staan. Uiteraard heeft u met een bronzen beeld ook te maken met allerlei weersinvloeden.  U kunt er daarom voor kiezen om het beeld 2 per jaar jaar te behandelen met onze speciale onderhoudsset. Ook zijn er genoeg mensen die hier niet voor kiezen, in principe heeft brons weinig onderhoud nodig en zal het in de loop van de tijd meer gaan "leven". 

Het is ook niet zo dat onze tuinbeelden na verloop van tijd geheel groen uitslaan, uiteraard kan er is een groen oxidatieplekje ontstaan, maar met een sponsje met heet water en een behandeling met onze onderhoudswas is dit plekje zo verdwenen. 

Bij de aankoop van onze bronzen tuinbeelden krijgt u van ons een gratis onderhoudsset, met daarin alles wat u nodig heeft om verkleuringen tegen te gaan en het beeld in optimale conditie te houden. Heeft u thuis al een bronzen beeld staan? U kunt de onderhoudsset ook los bestellen in onze webshop.

 

Het bronzen beeld is weerbestendig en kan buiten staan

Bronzen beelden die in de tuin worden geplaatst, zullen worden blootgesteld aan zowel koude als warme temperaturen. Om nog maar te zwijgen over heftige regenbuien, hagel en vorst. Hoewel brons van zichzelf al een zeer sterk metaal is, is het wel belangrijk dat het beeld beschermd wordt tegen deze weersomstandigheden. Al onze beelden zijn daarom afgewerkt met een speciale beschermlaag. Deze laag is volledig transparant, maar zorgt ervoor dat het beeld niet wordt aangetast door de verschillende weersomstandigheden. Door deze beschermlaag kunt u onze tuinbeelden het hele jaar door met een gerust hart in de tuin laten staan. Mocht het beeld los op de sokkel staan kunt u er voor kiezen om het beeld in de winter binnen te zetten. 

 

Verbronsde beelden zijn niet geschikt voor buiten

Naast onze bronzen beelden, tuinbeelden en waterornamenten die uitermate geschikt zijn om buiten neer te zetten hebben wij ook kleine verbronsde beeldjes. Deze verbronsde beeldjes zijn voor binnenshuis en vereisen weinig onderhoud. Af en toe een keertje afnemen met een vochtig doekje is voldoende om deze beelden mooi te laten blinken. U vindt deze verbronsde beeldjes vooral in onze geschenken categorieën ook staat duidelijk bij het artikel vermeld dat het om een verbronst tinlegering beeldje gaat. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel