Herinnering overleden moeder | Kado als herinnering overlijden moeder

Het overlijden van zijn of haar moeder is bijna altijd een keerpunt in iemands leven. Waarom zou je dan iemand die zijn of haar moeder verliest, niet extra ondersteunen?  Of het nu gaat om een goede vriend, je partner of een collega die zijn of haar moeder verliest, er is altijd een passend gebaar dat je kunt maken.

Geef bijvoorbeeld een mooi cadeau, een herinnering na het overlijden van de moeder. Je kunt een mooi bronzen beeldje geven dat jouw steun symboliseert of herinnering overlijden symboliseert. Had ze speciale hobby’s of passies? Die kun je mee laten wegen in de keuze voor een geschenk. Kies bijvoorbeeld voor een mooi dierenbeeldje als ze een echte natuurliefhebber was. Was zij een echte familievrouw? Dan kan een beeld van een gezin of familie ook een troostend geschenk zijn om iemand te gedenken.
 

Een hart onder de riem

Er zijn vele redenen waarom je jouw steun extra zou benadrukken met een cadeau. Een herinneringsgeschenk is een tastbaar object waar de ontvanger jaren plezier van heeft. Het is een klein object dat gebruikt kan worden tijdens de rouwverwerking. Met een klein bronzen beeldje kun je dus een mooie gedenkplek creëren, binnen en buiten. Of je geeft iemand een beeldje waarmee hij of zij zo’n plek in huis of in de tuin kan maken. Dat maakt een herdenkingsgeschenk bijzonder waardevol.
 

Themabeeldjes

Onze bronzen beelden zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en thema’s. Daardoor zit er altijd een beeld bij dat past bij jouw situatie, of die van een nabestaande in jouw kring. Onze beeldjes zijn bovendien bestand tegen weer en wind en kunnen dus ook langere tijd buiten staan.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2022 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel