De spirituele betekenis van de haas | Betekenis Haas

Haas spirituele betekenisHier vindt u de dieren betekenis van; De haas wordt in veel culturen gezien als een spiritueel krachtdier. Zo is de haas bijvoorbeeld één van de dieren in de Chinese horoscoop, en wordt hij geassocieerd met karaktereigenschappen als

  • intuïtie,
  • elegantie
  • angst
  • vruchtbaarheid
  • beweging

. De diverse spirituele associaties zorgen ervoor dat een bronzen beeldje van een haas een geschikt cadeau is veel verschillende gelegenheden.

 

Een haas cadeau geven bij een zwangerschap

In de oudheid had de haas een connectie met Aphrodite, Griekse godin van de liefde en de vruchtbaarheid. Ook nu wordt de haas nog steeds symbool gehouden voor seksualiteit, vruchtbaarheid,liefde.

Deze hedendaagse associaties komen echter voort uit de connectie met de lente: het seizoen waarin de haas het meest actief is, en waarin alles in de natuur groeit en bloeit. Geeft u een bronzen beeld cadeau aan uw geliefde, dan spreekt dit van eeuwige trouw en aantrekkingskracht. Door een dieren beeld van een haas cadeau te geven tijdens of na een zwangerschap van een familielid of vriendin, laat u zien dat u dit nieuwe leven met open armen verwelkomt.

 

Haas mythologie

Sinds de eeuwen geleden wordt de haas mytologie geassocieerd met de maangoden en symbool voor de wedergeboorte en herrijzenis.  Dit is ook de reden waarom er met pasen een haas symbool staat.  "de paashaas"

 

Symbool Haas geven bij nieuwe uitdagingen

We kennen allemaal het spreekwoord: een angsthaas zijn. Deze associatie met de haas komt voort uit het feit dat hazen zich niet snel laten zien. Toch is de haas alles behalve een angstig dier, en staat hij juist bekend om zijn innerlijke kracht. Er is namelijk niets zo dapper, als luisteren naar uw intuïtie. Een bronzen beeldje van een haas wordt daarom veelal cadeau gegeven bij nieuwe uitdagingen, zoals een nieuwe baan, een nieuwe woning of het starten van een eigen bedrijf. Deze grote veranderingen gaan gepaard met veel angstige momenten, maar door uw dierbare een haas cadeau te doen, kunt u laten zien dat u achter ze staat.

Klik op het plaatje om naar de categorie te gaan: 

hazen beelden  konijnen beelden

of bekijk meer

  Dieren beelden brons

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel