Hart onder de riem cadeau

Hart onder de riem cadeau. Er zijn zo veel momenten in het leven waarop jij zelf of een ander wel wat extra steun kan gebruiken. Na het overlijden van een dierbare, bij slecht nieuws of een ernstige ziekte. Dat zijn de momenten die er echt toe doen. Wil jij op passende en originele wijze je steun betuigen aan een naaste? Kies dan voor een hart onder de riem cadeau.

Met een prachtig bronzen beeldje als sterkte cadeau kun je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt. Het gaat niet om het beeld zelf, maar om de intentie. Met onze ruime collectie bronzen beeldjes is er altijd wel een beeldje dat jouw intentie goed over kan brengen.
 

Welk beeldje is geschikt?

Het hangt natuurlijk af van de aard van de situatie, welk beeldje geschikt is. Er zijn een aantal voorstellingen die altijd passen. Denk bijvoorbeeld aan een beeld van een omhelzend paar of een voorstelling van een gezin. Hiermee benadruk je het belang van liefde, vriendschap en familie in moeilijke tijden. Wellicht is er een andere voorstelling die goed past. Neem de tijd om een beeldje uit te zoeken dat past bij de ontvanger en schrijf er een mooie kaart bij, of neem je voor iets te zeggen als je het beeldje geeft. Zo geef je een betekenisvol cadeau aan iemand die het moeilijk heeft.
 

Beeldjes voor binnen en buiten

Onze bronzen beeldjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst wordt. Onze kleine beeldjes zijn heel geschikt voor een plekje in de vensterbank, op het nachtkastje of een andere speciale plek in huis. Ze zijn bovendien verplaatsbaar en dus overal neer te zetten en zelfs mee te nemen. De beeldjes kunnen ook buiten worden neergezet, eventueel op een sokkel. Heb je vragen over onze beeldjes of wil je een beeld op sokkel cadeau geven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2022 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel