Hart onder de riem cadeau | Iemand een hart onder de riem steken

Hart onder de riem cadeauEen hart onder de riem cadeau schenken aan iemand om sterkte te wensen. Er zijn zo veel momenten in het leven waarop jij zelf of een ander wel wat extra steun kan gebruiken. Na het overlijden van een dierbare, bij slecht nieuws of een ernstige ziekte. Dat zijn de momenten die er echt toe doen. Wil jij op passende en originele wijze je steun betuigen aan een naaste? Steek iemand een hart onder de riem met een hart onder de riem cadeau.

Met een prachtig bronzen beeldje als sterkte cadeau kun je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt. Het gaat niet om het beeld zelf, maar om de intentie. Met onze ruime collectie bronzen beeldjes is er altijd wel een beeldje dat jouw intentie goed over kan brengen.
 

Hart onder de riem betekenis

De betekenis  van iemand een hart onder de riem steken is; iemand moed of kracht toe wensen. Maar het gezegde wordt vaak ook gebruikt om iemand sterkte of succes toe te wensen met een geschenk en lieve bemoedigende woorden.

"Iemand een hart onder de riem steken' werdt vroeger gebruikt door de soldaten. Stel dat een soldaat te weinig moed had, dan had hij het hart niet om te gaan vechten. Er zit niets anders op dan hem weer moed in te spreken, hem een hart in het lijf te spreken, hem een hart onder de riem te steken.

Later kwam ook de variant iemand een riem onder het hart steken, maar iemand een hart onder de riem steken wordt verrreweg het meest gebruikt.
 

Wat geef je iemand als hart onder de riem cadeau?

Denk bijvoorbeeld aan een beeld van een omhelzend paar of een voorstelling van een gezin, zie hiervoor onze familiebeeldjes. Hiermee benadruk je het belang van liefde, vriendschap en familie in moeilijke tijden. Daarnaast zijn er ook beeldjes van troost of als cadeau moeilijke tijd om iemand een hart onder de riem te steken bij ziekte.

Neem de tijd om een beeldje uit te zoeken dat past bij de ontvanger en schrijf er een mooie kaart bij zie hieronder nog enkele hart onder de riem teksten, of neem je voor iets te zeggen als je het beeldje geeft. Zo geef je een betekenisvol cadeau aan iemand die het moeilijk heeft.
 

Hart onder de riem tekst, spreuken en quotes

Een hart onder de riem tekst, quotes en spreuken ter inspiratie. Mocht u op zoek zijn naar een tekst voor op het persoonlijke boodschap kaartje of naar een inspiratie tekst voor op het tekstplaatje voor op het cadeautje voor diegene die steun kan gebruiken, kunnen de onderstaande spreuken en quotes u wellicht helpen.

 • Als de zon ondergaat, komen de sterren op. 
 • Hoop is een lichtje in je hard,
  dat vandaag moed geeft en morgen kracht. 
 • Je pad heeft op en afstapjes,
 • gebruik ze om je leven vanaf een andere hoogte te bekijken. 
 • Op sommige dagen heb je wat extra liefde nodig.
 • Laat los, laat gaan.
  Een nieuwe dag komt eraan. 
 • Een beeldje om je een hart onder de riem te steken
 • Ik wens je lichtpuntjes, kracht en moed. 
 • En wil tegen je zeggen wat doe je het goed!
 • Allees lijkt nu grijs en gedachtes zijn somber, 
  maar weet dat ik jou kracht enorm bewonder. 
 • Ik denk vaak aan je en leef met je mee in deze moeilijke tijd. 
 • Ik heb geen grote woorden, daarom dit kleine gebaar.
 • Je wereld is misschien ingestort, maar onze vriendschap staat als een huis.
  Je kunt altijd op mij rekenen.

   

Een cadeau hart onder de riem om iemand te steunen

Onze bronzen beeldjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst wordt. Onze kleine beeldjes zijn heel geschikt voor een plekje in de vensterbank, op het nachtkastje of een andere speciale plek in huis. Ze zijn bovendien verplaatsbaar en dus overal neer te zetten en zelfs mee te nemen.

Onze tuinbeelden kunnen ook buiten worden neergezet, eventueel op een sokkel. Heb je vragen over onze beeldjes of wil je een beeld op sokkel cadeau geven? Ook is het mogelijk om de beeldjes te personaliseren met een tekstplaatje of middels een persoonlijke boodschap bij de cadeauverpakking.  Neem dan contact met ons op voor meer informatie over een hart onder de riem cadeau.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel