60 jaar getrouwd cadeau | Kado 60 jarig huwelijk

Diamanten huwelijk cadeau | 60 jaar getrouwd cadeauEen 60 jaar getrouwd cadeau schenken voor uw ouders. Op zoek naar een huwelijkscadeau voor een 60 jarige huwelijk? Wij helpen u graag met een origineel cadeau voor uw ouders.

Een zestigjarig jubileum is een bijzondere gebeurtenis. In veel gemeenten in Nederland komt de burgemeester bij deze gelukkigen op bezoek. Dit soort jubilea komt echter steeds vaker voor. Er wordt zelfs gezegd dat dit aantal explosief groeit, doordat mensen steeds ouder worden.

Er worden al meer dan 10.000 zogeheten diamanten jubilea per jaar geteld. De kans is dus groot dat u op zoek bent naar een 60 jaar getrouwd cadeau. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Bekijk onze 60 jaar getrouwd cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Kleine huwelijksgeschenken als 60 jarig huwelijk cadeau     Groot 60 jarig huwelijkscadeau     60 jarig huwelijk cadeau voor in de tuin

60 jarig huwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar     Familie beeldjes als 60 jaar getrouwd cadeau     Zonnewijzer als 60 jaar getrouwd cadeau


Een 60 jaar getrouwd cadeau met een kostbare uitstraling

60 jaar huwelijk kadoDiamant is een kostbaar materiaal, en een bronzen beeld heeft een uitstraling die hierbij past. Het geeft cachet aan een interieur, en kan een ware eyecatcher zijn in de tuin. Het is een stijlvol en persoonlijk cadeau waarmee u de 60 jaar gehuwden zeker blij zult maken.

U kunt uw 60 jaar getrouwd cadeau nog persoonlijker maken door hieraan een eigen tekst toe te voegen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling, en de tekst wordt dan ingegraveerd op het beeld of de sokkel.

Een waardevol en blijvend geschenk dat het jubileum markeert en steeds weer terug doet denken aan die mooie tijd die ze samen hebben doorgebracht.
 

Unieke bronzen beelden als cadeau diamanten huwelijk, ook in opdracht

Op Bronzenbeeldenwinkel.nl heeft u ook de mogelijkheid om een bronzen beeld te bestellen dat in een exclusieve, gelimiteerde oplage is gemaakt. U kunt ook een kunstenaar een beeld in opdracht laten maken. Dan heeft u echt iets unieks om te geven.

Brons is een prachtig materiaal dat in de loop der jaren niets aan schoonheid inboet, ook niet als het in de tuin staat. Zolang u het af en toe poetst met een doekje met was, blijft het mooi en glanzend. Het patina, oftewel de corrosielaag die zich vormt op het oppervlak en die bij ons met de hand afgewerkt wordt, geeft het brons karakter. Het heeft een mooie glanzende structuur en kan verschillende kleuren hebben.
 

Cadeau opa en oma 60 jaar getrouwd (of ouders)

Een cadeau opa en oma 60 jaar getrouwd, of een cadeau voor ouders 60 jaar getrouwd? Dan vindt u hier wat u zoekt. Wij hebben prachtige orginele 60 jarige huwelijkscadeau's die geschikt zijn voor deze bijzondere gebeurtenis. Ook kunnen wij de beelden personaliseren middels een tekstplaatje, of u kunt het 60 jaar getrouwd cadeau laten inpakken met een persoonlijke boodschap.
 

60 jaar getrouwd gedicht en spreuken diamanten huwelijk

60 jaar getrouwd gedicht of spreuken . Mocht u op zoek zijn naar een tekst voor op het persoonlijke boodschap kaartje. Of  naar een inspiratie tekst voor op het tekstplaatje voor op het beeldje, kunnen de onderstaande teksten u wellicht helpen.

 • Al 60 jaar in het huwelijksbootje,  en nog steeds op koers om samen oud te worden. 
 • 60 jaar huisje, boompje, beestje. Dan is het nu tijd voor een feestje.
 • Zie je hem, dan zie je haar en zo gaat dat al 60 jaar!
 • Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt
 • Liefde is..  Al 60 jaar  Lief voor elkaar
 • Vandaag, maar dan 60 jaar geleden
  zijn jullie in't huwelijk getreden
  Wij zijn gelukkig bij jullie te zijn
  Geniet van jullie 60 jarig trouwfestijn
 • Liefde is eindeloos, puur en oprecht
  Liefde is warmte, liefde is echt.
  Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar.
  Liefde is een huwelijk van 60 jaar! 
 • 60 jaar getrouwd
  21900 dagen samen
  ontelbare herinneringen

Snelle en veilige verzending van uw 60 jaar getrouwd cadeau

Wij zorgen ervoor dat uw 60 jaar getrouwd cadeau snel en veilig verzonden wordt. Door onze ervaring weten wij precies hoe we elk beeld, groot of klein of fragiel, stevig kunnen verpakken zodat er niets mee gebeurt onderweg. Ook zorgen we voor de track & trace code. U heeft dus nergens omkijken naar.
 

TOP 10 | 60 jaar getrouwd cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 60 jaar getrouwd cadeau's. 

Uiteraard hebben we meerdere 60 jaar getrouwd cadeau's, deze vindt u bij:
Kleine huwelijksgeschenkenGroot cadeau bruiloft,
Tuin huwelijkscadeau'sHuwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paarZonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel