Navigatie

Diamanten huwelijk cadeau | 60 jaar getrouwd cadeau60 jaar getrouwd cadeau | Kado 60 jarig huwelijk

Opzoek naar een huwelijkscadeau voor een 60 jarige huwelijk? Wij helpen u graag met een origineel cadeau. 

Een zestigjarig jubileum is een bijzondere gebeurtenis. In veel gemeenten in Nederland komt de burgemeester bij deze gelukkigen op bezoek. Dit soort jubilea komt echter steeds vaker voor. Er wordt zelfs gezegd dat dit aantal explosief groeit, doordat mensen steeds ouder worden. Er worden al meer dan 10.000 zogeheten diamanten jubilea per jaar geteld. De kans is dus groot dat u op zoek bent naar een 60 jaar getrouwd cadeau. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Bekijk onze populaire categorieën 60 jaar getrouwd cadeau

Kleine huwelijksgeschenken kopen Grote huwelijkscadeau's voor een bruiloft Liefdesparen als huwelijkscadeau tuin

 

Een 60 jaar getrouwd cadeau met een kostbare uitstraling

Diamant is een kostbaar materiaal, en een bronzen beeld heeft een uitstraling die hierbij past. Het geeft cachet aan een interieur, en kan een ware eyecatcher zijn in de tuin. Het is een stijlvol en persoonlijk cadeau waarmee u de 60 jaar gehuwden zeker blij zult maken.
U kunt uw 60 jaar getrouwd cadeau nog persoonlijker maken door hieraan een eigen tekst toe te voegen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling, en de tekst wordt dan ingegraveerd op het beeld of de sokkel. Een waardevol en blijvend geschenk dat het jubileum markeert en steeds weer terug doet denken aan die mooie tijd die ze samen hebben doorgebracht.

 

Unieke bronzen beelden voor een diamanten huwelijk, ook in opdracht

Op Bronzenbeeldenwinkel.nl heeft u ook de mogelijkheid om een bronzen beeld te bestellen dat in een exclusieve, gelimiteerde oplage is gemaakt. U kunt ook een kunstenaar een beeld in opdracht laten maken. Dan heeft u echt iets unieks om te geven.


Brons is een prachtig materiaal dat in de loop der jaren niets aan schoonheid inboet, ook niet als het in de tuin staat. Zolang u het af en toe poetst met een doekje met was, blijft het mooi en glanzend. Het patina, oftewel de corrosielaag die zich vormt op het oppervlak en die bij ons met de hand afgewerkt wordt, geeft het brons karakter. Het heeft een mooie glanzende structuur en kan verschillende kleuren hebben.

 

Snelle en veilige verzending van uw 60 jaar getrouwd cadeau

Wij zorgen ervoor dat uw 60 jaar getrouwd cadeau snel en veilig verzonden wordt. Door onze ervaring weten wij precies hoe we elk beeld, groot of klein of fragiel, stevig kunnen verpakken zodat er niets mee gebeurt onderweg. Ook zorgen we voor de verzekering en de track & trace code. U hebt dus nergens omkijken naar.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel