Granieten vogeldrinkbak voor buiten | Prachtige vogeldrinkschalen van natuursteen

vogeldrinkbak, vogeldrinkbak voor buitenEen vogeldrinkbak of vogeldrinkschaal is een prachtig waterornament voor in de tuin. Onze vogeldrinkbakjes en vogeldrinkschalen zijn gemaakt van graniet, een van de hardste natuursteensoorten waardoor ze geschikt zijn voor buiten. Ze kunnen niet kapot vriezen en u hoeft ze in de winter niet binnen te plaatsen. Ze zijn allemaal vorstbestendig. 

Doordat onze waterdrinkbakjes voor vogels een natuurlijke uistraling hebben, zullen ze allerlei soorten vogels aantrekken in uw tuin die de waterbron gebruiken om te drinken of even lekker kunnen badderen in het water.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Standaard geleverd met 1, 2 of meer bronzen vogels bevestigd op de vogeldrinkbak

Een vogeldrinkbak wordt standaard geleverd met een aantal bronzen vogeltjes naar keuze. Deze vogeltjes, helemaal in brons gegoten, zijn bevestigd met schroefdraad in de vogeldrinkbak zodat ze er niet kunnen afwaaien.

bronzen vogeltjes

U heeft de keuze uit 1 of 2 tot zelfs 6 vogeltjes op een vogeldrinkbak. Ieder bronzen vogeltje heeft een unieke pose zodat het een leuk speels geheel is. Bij de vogeldrinkbak wordt een gratis onderhoudsset geleverd om de bronzen vogeltjes is perfecte conditie te houden.
 

Vogeldrinkbakjes verhoogd op voet of zonder voet

vogeldrinkbakje op voetWij bieden vogeldrinkbakjes aan die verhoogd zijn op een voet of u kunt kiezen voor een vogeldrinkbakje zonder voet.

Het voordeel van een vogeldrinkbakje op voet is dat deze niet gelijk helemaal bij hoog gras wegvalt waardoor deze wat beter te zien is.

De voet van het vogeldrinkbakje is van hetzelfde materiaal gemaakt als het vogeldrinkbakje zelf voor een passend geheel. De onderkant van het vogeldrinkbakje is uitgeslepen zodat de voet er perfect in past en het geheel zeer stabiel staat.
 

Haal vogels in uw tuin met een vogeldrinkbak

Wie graag tuiniert geniet doorgaans graag van alle flora en fauna. Houdt u ook van tuinieren en ziet u graag vogels en insecten in uw tuin? Plaats dan een vogeldrinkbak in uw tuin. Vogels drinken hier graag uit en kunnen zich er ook in wassen. Bovendien trekt het water allerlei insecten aan. Dat is goed voor de biodiversiteit in uw tuin en uiteindelijk ook voor de kwaliteit van de grond.
 


 

Tips voor het plaatsen van een vogeldrinkschaal

Vogels drinken en wassen zich graag, maar zijn ook continu op hun hoede voor gevaar. Plaats uw vogelbad of vogeldrinkbak daarom bij voorkeur op een beschutte plek, waar vogels veilig zijn voor katten en andere dieren. Het is ideaal al u de drinkbak op een beschutte, voor uw zichtbare plek kunt neerzetten. U biedt vogels zo een veilige plek en u kunt ze goed zien als ze in uw tuin komen om te drinken of zich te wassen.
 

vogeldrinkschaal, vogeldrinkschalen

Vogeldrinkschalen van graniet met hierop bronzen vogeltjes bevestigd
 

Granieten vogeldrinkbak gecombineerd met een salamander

Tevens hebben wij vogeldrinkschalen inclusief een salamander van brons. Ook deze salamander is al voor u vastgezet in het graniet. Heeft u vragen over een vogeldrinkbak kopen of een andere vraag over een vogeldrinkschaal? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel