Granieten vogeldrinkbak voor buiten | Prachtige vogeldrinkschalen van natuursteen

vogeldrinkbak, vogeldrinkbak voor buitenEen vogeldrinkbak of vogeldrinkschaal is een prachtig waterornament voor in de tuin. Onze vogeldrinkbakjes en vogeldrinkschalen zijn gemaakt van graniet, een van de hardste natuursteensoorten waardoor ze geschikt zijn voor buiten. Ze kunnen niet kapot vriezen en u hoeft ze in de winter niet binnen te plaatsen. Ze zijn allemaal vorstbestendig. 

Doordat onze waterdrinkbakjes voor vogels een natuurlijke uistraling hebben, zullen ze allerlei soorten vogels aantrekken in uw tuin die de waterbron gebruiken om te drinken of even lekker kunnen badderen in het water.
 

Haal vogels in uw tuin met een vogeldrinkbak

Wie graag tuiniert geniet doorgaans graag van alle flora en fauna. Houdt u ook van tuinieren en ziet u graag vogels en insecten in uw tuin? Plaats dan een vogeldrinkbak in uw tuin. Vogels drinken hier graag uit en kunnen zich er ook in wassen. Bovendien trekt het water allerlei insecten aan. Dat is goed voor de biodiversiteit in uw tuin en uiteindelijk ook voor de kwaliteit van de grond.
 


 

Tips voor het plaatsen van een vogeldrinkschaal

Vogels drinken en wassen zich graag, maar zijn ook continu op hun hoede voor gevaar. Plaats uw vogelbad of vogeldrinkbak daarom bij voorkeur op een beschutte plek, waar vogels veilig zijn voor katten en andere dieren. Het is ideaal al u de drinkbak op een beschutte, voor uw zichtbare plek kunt neerzetten. U biedt vogels zo een veilige plek en u kunt ze goed zien als ze inuw tuin komen om te drinken of zich te wassen.
 

Vogeldrinkbak gecombineerd met bronzen vogeltje(s) of salamander

Het leuke van onze vogeldrinkbakjes en vogeldrinkschalen is dat ze worden geleverd inclusief bronzen vogeltje(s) of een salamander van brons zodat het een echte eyecatcher is voor in uw tuin. Het brons is al voor u vastgezet in het natuursteen. Heeft u vragen over een vogeldrinkbak kopen of een andere vraag over een vogeldrinkschaal? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over een vogeldrinkbak

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel