Yoga kikker beeld van brons voor yoga praktijken en beoefenaars

yoga kikkerEen Yoga kikker beeld in brons is ook bij ons te verkijgen naast onze gewone kikker beelden. Bronzenbeeldenwinkel.nl biedt een aantal grappige bronzen yoga kikker beelden aan die als decoratie kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld in een Yoga studio.

Een yoga kikker beeld kan een luchtig decoratief element vormen op plaatsen waar yoga wordt beoefend, maar kan uiteraard ook voor de sier op vensterbanken of tafels worden geplaatst. Een yoga kikker beeld straalt vrolijkheid uit en kan helpen herinneren aan de positieve invloed van yoga en meditatie.
 

Beelden van Yoga kikkers

Een yoga kikker beeld is te bestellen in meerdere formaten. Beide formaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en beelden een kikker uit in meditatieve houding met een lichte glimlach op het gezicht. Deze vrolijke versie van het traditionele Boeddhabeeld kan ook worden neergezet in kinderkamer en biedt een mooi aards element in elke ruimte.

Onze bronzen beelden passen in elk interieur en gaan goed samen met andere aardse elementen, zoals bloemen en planten, natuurstenen beelden of houten accessoires. Een meditatieruimte met altaar kan dan ook zeer goed worden aangevuld met een groot of klein yoga kikker beeld.
 

Yoga kikker beeld op sokkel

Via Bronzenbeeldenwinkel.nl vindt u niet alleen een yoga kikker beeld, maar kunt u uw beeld ook laten voorzien van sokkel. Dat zorgt voor een extra opvallend beeld en extra stabiliteit.

De sokkel kan eventueel worden voorzien van een tekstplaatje. Zo wordt uw yoga kikker beeld prachtig cadeau, als u deze laat versieren met een passende tekst. U kunt natuurlijk ook een tekst laten graveren die u aanspreekt, zodat het yoga kikker beeld u op persoonlijke wijze vergezelt tijdens uw meditaties en yogabeoefening.

Heeft u vragen over een Yoga kikker beeld kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het yoga kikker beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel