Yoga kikker beeld van brons

yoga kikker beeld. Naast onze gewone kikker beelden biedt bronzenbeeldenwinkel.nl uiteenlopende, hoogwaardige bronzen yoga kikker beelden aan die als decoratie kunnen worden gebruikt, zowel binnen- als buitenshuis. Onze collectie figuratieve beelden is sinds kort uitgebreid met diverse yoga beelden. Deze beelden kunnen worden gebruikt om een yogastudio of meditatieruimte in te richten. Naast reguliere yoga beelden bieden wij ook yoga kikker beelden aan. Een yoga kikker beeld kan een luchtig decoratief element vormen op plaatsen waar yoga wordt beoefend, maar kan uiteraard ook voor de sier op vensterbanken of tafels worden geplaatst. Een yoga kikker beeld straalt vrolijkheid uit en kan helpen herinneren aan de positieve invloed van yoga en meditatie.

 

Keuze: yoga kikker beeld

Een yoga kikker beeld is te bestellen in meerdere formaten.  Beide formaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en beelden een kikker uit in meditatieve houding met een lichte glimlach op het gezicht. Deze vrolijke versie van het traditionele Boeddhabeeld kan ook worden neergezet in kinderkamer en biedt een mooi aards element in elke ruimte. Onze bronzen beelden passen in elk interieur en gaan goed samen met andere aardse elementen, zoals bloemen en planten, natuurstenen beelden of houten accessoires. Een meditatieruimte met altaar kan dan ook zeer goed worden aangevuld met een groot of klein yoga kikker beeld.

 

Yoga kikker beeld op sokkel

Via Bronzenbeeldenwinkel.nl vindt u niet alleen een yoga kikker beeld, maar kunt u uw beeld ook laten voorzien van sokkel. Dat zorgt voor een extra opvallend beeld en extra stabiliteit. De sokkel kan eventueel worden voorzien van een tekstplaatje. Zo wordt uw yoga kikker beeld prachtig cadeau, als u deze laat versieren met een passende tekst. U kunt natuurlijk ook een tekst laten graveren die u aanspreekt, zodat het yoga kikker beeld u op persoonlijke wijze vergezelt tijdens uw meditaties en yogabeoefening.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over  yoga kikker beelden

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel