De spirituele betekenis wolf

Spirituele betekenis wolfWat is de spirituele betekenis wolf? Verschijnt er regelmatig een wolf in uw dromen? Of komt de wolf op een andere manier vaker in uw leven? Dan bent u vast benieuwd naar de spirituele betekenis dier van de wolf.

De wolf is een mysterieus dier met een sterke gemeenschapszin, die doorgaans staat voor kracht, intuïtie en intelligentie. We vertellen u graag alles over de spirituele betekenis van de wolf en wat deze betekent in de diverse culturen.


De wolf als symbool voor intuïtie en innerlijke kracht

De wolf staat in verschillende culturen en mythen symbool voor intuïtie en innerlijke kracht. Als dier is de wolf in staat om diep in de wildernis te navigeren. Hierbij vertrouwt het dier sterk op zijn instinct. In veel inheemse tradities, zoals die van de indianen, wordt de wolf geassocieerd met spirituele begeleiding. De spirituele betekenis van de wolf ontleent zich aan diens mysterieuze uitstraling.

De wolf kan u helpen herinneren aan het feit dat u op zichzelf en uw intuïtie mag vertrouwen. Vaak vinden we dat eng, zeker bij het maken van bepaalde keuzes. Een bronzen beeld van de wolf kan u helpen herinneren aan het feit dat u ten alle tijden op zichzelf en uw gevoel kunt vertrouwen.


Betekenis wolf: Loyaliteit, trouw en vrijheid

Wolven leven in roedels, een groep waarin een sterk saamhorigheidsgevoel heerst. Aan de andere kant heeft de wolf een sterke drang naar individualiteit. Wat dat betreft, heeft de wolf veel overeenkomsten met de mens. De wolf is trouw en spendeert zijn leven met slechts één partner.

Wanneer de wolf in uw leven verschijnt, is dit wellicht een teken om een nieuwe weg in te slaan en te vertrouwen op uw intuïtie. Als u dit in harmonie doet en met discipline, zult u de vrijheid ervaren waar u naar op zoek bent. 

Wilt u dat gevoel van kracht cadeau doen, of uzelf er op dagelijkse basis aan herinneren? Een bronzen beeld van een wolf is daar perfect voor!

 Klik op het plaatje om naar de categorie te gaan: 

wolven beelden

    Dieren beelden brons 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel