Jubileum cadeau bedrijf | Een origineel bedrijfsjubileum cadeau

Jubileum cadeau bedrijfEen jubileum cadeau bedrijf om binnenkort een jubileum van de zaak waarvoor u werkt te vieren. Zo’n belangrijke gebeurtenis vraagt natuurlijk om een feest. Zoekt u als werknemer, zakelijke relatie, vriend(in) of goede buur een manier om het jubileum bedrijf te kunnen vieren met de eigenaar? Daar hoort een jubileum cadeau bij.

Wilt u iets schenken wat hem/haar lang bij zal blijven, en dus niet in de vergetelheid zal raken, plus het elke dag bewonderd kan worden? Dan is de keuze voor een origineel bronzen jubileum cadeau bedrijf zo gemaakt. Wij leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit van met de hand vervaardigde beelden. 
 

Bekijk onze populaire bedrijfsjubileum cadeau's categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Bronzen plaquette ter ere van een jubileum
 

Wanneer heeft u een bedrijfs jubileum kado nodig?

Belangrijke mijpalen voor een bedrijf zijn:

Kleine bedrijfsjubileum cadeaus van brons

Een bedrijfsjubileum cadeau kunt u bij Bronzen Beelden Winkel onder andere vinden in kleine exemplaren. Deze collectie bewijst dat een bescheiden beeldje net zo’n grote betekenis kan hebben als de grote bronzen beelden in ons assortiment. Allemaal verschillen ze sterk van elkaar, onder andere qua thema. Voorbeelden zijn: de mijlpaal, het glas heffen en succes.

Een jubileum kunnen vieren is vaak een team effort. Wilt u hier graag de nadruk op leggen en als team een geschenk aanbieden? Ook dan vindt onder onze kleine jubileum cadeaus bedrijf de juiste bronzen beeldjes.
 

Jubileum cadeau bedrijf met bronzen beeld op maat

Waar u ook voor kiest als jubileum cadeau bedrijf, u heeft met een bronzen kunstwerk in welke vorm dan ook beslist een uniek cadeau om te schenken. En zit het beeld van uw keuze er helaas niet bij? Geen probleem, want we bieden u graag de mogelijkheid om een beeld op maat te laten maken. Zo krijgt u altijd iets dat voldoet aan uw verwachtingen en meer dan de moeite waard is om te overhandigen.

Origineel bedrijfsjubileum cadeau
 

Grote jubileumgeschenken en tuinbeelden voor relatie

grote jubileumgeschenken, grote beelden bedrijvenLiever iets groters voor een zakelijke relatie? Kijk dan bij onze grote jubileumgeschenken. De grote bronzen beelden worden geleverd inclusief een hoge sokkel zodat ze geschikt zijn voor in een entree, ontvangstruimte, kantoorruimte of andere zakelijke ruimte.  

Een aantal grote beelden zijn gemaakt voor specifieke branches, zoals de scheepvaart, voor hulpverleners en intermediairs.

Goed om te weten is dat onze tuinbeelden ook als bedrijfsjubileum cadeaus erg geschikt. Wij bieden u tal van mogelijkheden, waaronder abstracte tuinbeelden, figuratie tuinbeelden, fraaie dierenbeelden en meer.
 

Plaquettes en penningen als bedrijfsjubileum geschenk

U kunt zelfs met een groep mensen of zakelijke relatie een bronzen plaquette aanbieden. Deze kunnen we geheel op maat laten vervaardigen. U bepaalt de beeltenis die erop moet komen te staan en de gewenste tekst. Een mogelijkheid is het laten maken van een plattegrond van het gebouw, of het vooraanzicht laten verwerken in brons.

Ook andere door u bedachte opties luisteren we graag naar. Ditzelfde geldt voor het laten maken van unieke penningen, bijvoorbeeld met de afbeelding van de firma erop.
 

Origineel cadeau jubileum voor de zaak of relatie

Ook een origineel jubileum bedrijf is het geven van een zonnewijzer. Dit zijn prachtige exemplaren om te schenken, vanwege de zeer fraaie afwerking en de luxe uitstraling in zijn algemeen. Uiteraard vervullen deze exemplaren hun oorspronkelijke functie nog steeds goed, maar zijn ze vooral een parel om in de tuin te hebben staan. Bestel er een sokkel bij, te vinden in onze categorie ‘sokkels voor beelden’, zodat het jubileum cadeau bedrijf stevig staat en er tevens een tekstplaatje op bevestigd kan worden, voorzien van een persoonlijke bedrijfsjubileum tekst.
 

kado jubileum bedrijf

Onthulling groot jubileumbeeld op sokkel
 

Jubileum cadeau bedrijf TOP 10 per jubilea

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 beeldjes van jubilemgeschenken per zoveel jarig jubilea.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel