Jezus en Maria beelden van brons voor op het graf 

Jezus en Maria beelden voor op het graf. Christelijke symboliek komt veel voor op grafstenen. Sommige grafmonumenten zijn voorzien van een gravering van een kruis of een Bijbeltekst, maar dat is zeker niet standaard. Wilt u het graf van uw dierbare verfraaien met een mooi, religieus beeld? Dan zijn de Jezus en Maria beelden van Bronzenbeeldenwinkel een prachtige optie. Hiermee voegt u op elk moment een mooi bronzen grafbeeldje toe dat de liefde van en voor Christus verbeeldt. Zo waakt Hij altijd over uw dierbare, dag en nacht. Of u kiest voor een beeld van Maria, die een bijzondere plaats inneemt in het katholieke geloof. Deze beeldjes zijn bijzonder geschikt voor het decoreren van graven op een begraafplaats en kunnen op elke (natuur)stenen grafsteen bevestigd worden.

 

Bronzen beeldjes van Jezus en Maria

Bronzenbeeldenwinkel biedt een groot assortiment Jezus beelden en Mariabeelden aan, in klassieke uitvoering. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor moeder Maria met baby Jezus of een bronzen beeld van Christus de Verlosser, Christus aan het kruis of Jezus als Goede Herder. Hiermee kunt u ook jaren nadat de grafsteen geplaatst is het graf nog verfraaien. Het plaatsen van het bronzen beeldje van uw keuze vormt een mooi ritueel, om stil te staan bij een sterfdag of de verjaardag van de overledene. Met bronzen grafdecoratie kunt u het graf geheel vormgeven naar uw wens en die van de overledene.   

 

Jezus of Maria bij het graf monteren

Wij raden aan het bronzen beeld niet los op de grafsteen te zetten. De kans is dan zeer groot dat het beeld kwijtraakt of gestolen wordt. In plaats daarvan kunt u het beeldje op de grafsteen monteren. De bronzen beeldjes zijn zo vervaardigd dat dit mogelijk is. Bronzenbeeldenwinkel regelt de montage graag voor u, zodat u zeker bent van vakkundige plaatsing.

U hoeft slechts aan ons door te geven waar het graf zich bevindt en waar op het grafmonument het beeld geplaatst moet worden. Als het beeldje eenmaal gemonteerd is, kan het jaren op de grafsteen blijven staan. Uiteraard kunt u ervoor kiezen meerdere grafbeeldjes te laten monteren, zoals een beeldje van Jezus én Maria, of een combinatie van religieuze en niet-religieuze beeldjes.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel