Mooie engelen beelden van brons te koop | Engel beeld voor binnen en buiten

Bij de Bronzenbeeldenwinkel hebben we een grote collectie engelen beelden in het assortiment van religieuze beelden. Deze zijn verkrijgbaar in zowel klein formaat als in levensgrote exemplaren. Deze engelen beelden zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, en voegen op geheel eigen wijze een vleugje spiritualiteit en mystiek toe aan de ruimte of tuin.

beeld engel, engelen beelden, beeld van een engel

Bronzen engel beeld met veel detail afgewerkt
 

Engelen beelden voor tuin | Tuinbeeld Engel

De engelen beelden zijn geschikt als tuinbeeld. Doordat brons weerbestendig is kunnen al onze engel beelden buiten in de tuin worden tentoongesteld. Engelen beelden doen het prachtig in tuinen in allerlei stijlen. Of u nu een moderne, strakke tuin heeft of een tuin met organische vormen en veel knusse hoekjes, een engel beeld past overal. En of u nu voor een van onze engelen beelden kiest of voor een beeld in een andere stijl, een bronzen engel tuinbeeld geeft uw tuin direct een persoonlijk tintje.
 

Tuinbeeld engel in brons
 

Grafsteen engel beelden

Een engel beeld wordt opvallend vaak gebruikt voor op een grafsteen. Een engel heeft immers een bijzondere connectie met de hemel, waardoor het een bijzonder geschikt beeld is voor een overleden persoon. We hebben dan ook tevens een grafsteen met engel in de collectie, die we desgewenst kunnen personaliseren.
 

Engelenbeelden voor een speciale gelegenheid

Natuurlijk hoeft u geen bijzondere reden te hebben om een van onze engelenbeelden aan te schaffen, maar indien dat wel het geval is kunnen we het beeld voor u personaliseren. We kunnen namelijk een naamplaatje graveren en deze op het engelen beeld bevestigen. Dit kan tevens op de sokkel.

Bij de Bronzenbeeldenwinkel vindt u het grootste assortiment bronzen engelen beelden, en als u een engel beeld in een andere stijl in gedachten heeft kunnen we zelfs in overleg een beeld op maat laten maken.
 

Hoe bevestigt u een groot engel beeld?

Het plaatsen van de engelen beelden gebeurt aan de hand van de gaatjes aan de onderzijde, die u op schroefdraad bevestigt.  Vervolgens boort gaten in de sokkel of steen en zet u het geheel vast met montagelijm. We kunnen het plaatsen indien gewenst ook uit handen nemen.
 

Bronzen engelen beelden kopen

Bij iedere bronzen engel beeld staat de prijs vermeld. Goed om te weten: een engel beeld wordt vanaf 2.000 EUR gratis geplaatst in uw tuin of andere locatie. Sommige van onze engelbeelden zijn in een gelimiteerde oplage gemaakt, van bijvoorbeeld 49 of 99 stuks. U krijgt bij dit beeld dan ook een met de hand ondertekende certificaat waarin het betreffende nummer staat vermeld. Dit maakt onze bronzen beelden interessant voor verzamelaars.

Bent u geïnteresseerd om een van onderstaande engelen beelden te kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons of bestel direct in onze webshop. 
 

>> Bekijk ook onze beschermengelen <<

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel