Kado voor jager | Een uniek en blijvend Jacht kado 

Kado voor jager kopen als blijvende herinnering. Bronzen Beelden Winkel heeft divers beelden welke echt geschikt zijn als een uniek en blijvend cadeau voor een jager. Afhankelijk van op welk dier de jager in kwestie graag jaagt, kunt u bij ons een beeld in de vorm van dat dier bestellen of laten maken.

Wij hebben een zeer grote collectie dierenbeelden, waaronder zowel zeer abstracte beelden als realistische exemplaren. In Nederland wordt er vooral gejaagt op wilde eenden, hazen, houtduiven en fazanten. Bij de BronzenBeeldenwinkel vindt u dan ook veel beelden van deze dieren, die perfect zijn als een origineel cadeau voor een jager.
 

Bekijk onze populaire kado jager categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

         
  duiven beelden   eenden beelden   ganzen beelden

hazen beelden    konijnen beelden   beeld kraai

 herten beelden   reeën beelden   beeld zwijn

vossen beelden    fazant beelden brons
 

Cadeau voor een jager, een cadeau hert, zwijn of konijn

Het jagersvak is een mooi iets, want als jager zorg je voor het behoud van de wildstand en voorkom je dat bepaalde diersoorten overlast en schade veroorzaken. Jagers hebben vaak een heuse passie voor hun vak, en dat dragen ze graag uit in hun interieur. Het mooiste cadeau voor een jager is dan ook een cadeau dat te maken heeft met hun vak (of hobby), want dit valt zeker in de smaak.

Een bronzen beeld is een bijzondere manier om hun vak als jager te eren, en het is te bestellen in een grote diversiteit aan varianten en uitvoeringen. Gaat u voor een klein beeldje in de vorm van een duif, of juist een opvallende valk? In onze collectie vindt u ook veel mooie konijnen beelden, welke tevens zeer geschikt zijn als cadeau voor een jager. Maar ook voor een , Duif, Eend, Fazant, Konijn, Haas ,Gans, Ree, Herten, Zwijnen beeld kunt u bij ons terecht.


Een bronzen beeld als kado voor een jager

Een bronzen beeld maakt altijd indruk, in welk formaat dan ook. Het is gemaakt met vakmanschap en draagt vaak een grote symboliek in zich. Het materiaal blijft eeuwig mooi, want het is absoluut onverwoestbaar. Of het beeld nu binnenshuis of in de tuin wordt geplaatst, het is een tijdloos decorstuk dat de aandacht vraagt, en dat zonder teveel op te vallen.
 

TOP 10 | Kado voor jager

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 als kado voor een jager.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het jager cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel