Bronzen raven beelden | Beeld raaf kopen

raven beeld kopen, beeld raafRaven zijn grote, zwarte vogels die ook nog eens uitstekende vliegers zijn. Hoewel ze graag in bossen en op de heide leven, kunt u ze ook in de tuin aantreffen. Misschien niet zo snel in levende lijve, maar wel als prachtig bronzen raven beeld.

Het voordeel hiervan is u altijd kunt genieten van de schoonheid van het dier, zonder dat u er hinder van ondervindt. Alle raven beelden in ons assortiment zijn uiteenlopend en allemaal van de hoogste kwaliteit. Bij uw bestelling ontvangt u standaard een onderhoudssetje, zodat het bronzen raven beeldje er altijd als nieuw uit blijft zien.

 

Bronzen ravenbeelden in allerlei soorten

Een heel aantal van de bronzen vogels in deze categorie zijn volgens de zogeheten verloren was-methode gegoten en met de hand vervaardigd. Daardoor is er een bijzondere uitstraling ontstaan. Voorbeeld hiervan is ‘beeld raaf van brons’. De beeltenissen verschillen sterk per beeld. Zo zijn er vogels die even uit lijken te rusten, of juist raven die de vleugels uitslaan om op pad te gaan. Elk van de bronzen beelden van raven heeft een eigen uitstraling, net als een eigen karakter. Dat is mede te danken aan het met de hand zijn afgewerkt van alle beeldjes.

 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen

 

Beeld raaf op sokkel kopen

Naast dat u deze raven beelden van brons bij ons kunt bestellen, bieden we ook de mogelijkheid om een sokkel erbij te kopen. Hier kunt u het beeld op (laten) bevestigen, zodat het extra allure krijgt en echt de uitstraling van een kunstobject krijgt. Deze sokkels zijn te verkrijgen in beton, natuursteen, of andere materialen. Een beeld van een raaf is trouwens ook erg leuk om cadeau te doen. In dat geval is het er extra bij bestellen van een tekstplaatje een goed idee, waarin u een korte boodschap kunt laten graferen. Afhankelijk van uw wensen, ontvangt u uw bestelling binnen een aantal werkdagen in huis.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de raven beelden van brons

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel