Cadeau trainer | bedanken trainer voetbal of andere sport

cadeau trainer teamspirtiTegen het einde van het sportseizoen, zoeken veel mensen een gepast cadeau trainer van hun team te bedanken. Bent u ook op zoek naar het perfecte cadeau voor een trainer? Dan moet u bij ons zijn. Onze bronzen beelden zijn een perfect 'trainer bedanken cadeau'. Met onze geschenken. kunt u namelijk laten zien hoeveel de hulp van de trainer betekent heeft voor u persoonlijk, of voor het gehele team.

We werken uitsluitend met de beste materialen, waardoor onze bronzen beelden niet zullen misstaan in een kast tussen andere gewonnen trofeeën. Ieder beeld wordt door onze kunstenaars met de hand afgewerkt, voor een uniek resultaat. Het perfecte cadeau voor een trainer die zichzelf het hele sportseizoen met hart en ziel heeft ingezet voor het team.


Bedanken van een trainer voor voetbal of andere sport

Zoekt u een cadeau als bedankje voor een trainer van voetbal of een andere sport? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide collectie bronzen beelden. Afhankelijk van de sport die u beoefent, kunt u een gepast beeld uitzoeken. Zo kunt u bij ons onder andere beeldjes vinden van voetballers, schaatsers en dansers. Wilt u de trainer bedanken nadat jullie kampioen zijn geworden? Kies dan voor onze speciale kampioenschap beeldjes, van bijvoorbeeld juichende spelers. Welk bronzen beeld je ook kiest: met dit cadeau voor de trainer kunt u laten zien hoeveel zijn of haar inzet voor u heeft betekent.

Naast de bronzen beeldjes die volledig in het teken staan van sport, hebben we ook voldoende andere bronzen beelden om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan onze dierenbeelden of abstracte sculpturen.


Trainer bedanken cadeau met een persoonlijke boodschap

In sommige gevallen heeft een trainer meer dan één team om te trainen, en in andere gevallen wisselt de trainer per seizoen. Wanneer u zo'n mooi cadeau geeft, wilt u natuurlijk wel dat de trainer over vele jaren nog weet van wie dit cadeau afkomstig was. Om de herinnering levend te houden, kunt u een tekstplaatje toevoegen aan het bronzen beeld van uw keuze. Op het tekstplaatje kunt u bijvoorbeeld het jaartal zetten en de naam van de sportclub of team. Wilt u de trainer bedanken met een cadeau omdat jullie het kampioenschap hebben gewonnen? Dan is het slim om het tekstplaatje te laten graveren met de datum van het kampioenschap.

Bij het bestellen van de sportbeeldjes kunt u kiezen voor onze professionele inpakservice. Dit betekent dat we het cadeau voor de trainer in cadeaupapier zullen afleveren. U kunt tevens een kaartje toevoegen met daarop een persoonlijke boodschap. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

 

Wat geef je aan een trainer? | onze TOP 10 Cadeau trainer

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 cadeau trainer.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het cadeau trainer

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel