Tuin sculptuur kopen van figuren en dieren | Sculpturen tuin kunst

Tuin sculptuurTuin sculptuur van brons voor een exclusieve uitstraling. Weinig is zo heerlijk als op een vrije dag of gewoon een momentje voor uzelf te genieten van de tuin. Zittend in het winterzonnetje achter glas, of buiten liggend in een stoel met een glas wijn onder schaduwrijke boom. Luisterend naar de vogels, de wind die met de bladeren speelt en kijkende naar het groen.

Heeft u het toch gevoel dat uw tuin nog niet compleet is? Ontbreekt er iets? Dan is de kans groot dat een sculptuur of tuinbeeld de oplossing betekent. Hiermee geeft u een stuk karakter mee aan de tuin. En dankzij de hoogwaardige kwaliteit van onze sculpturen tuin die met de hand zijn afgewerkt, zijn het allemaal luxe ogende producten die elke tuin kunnen verfraaien.
 

Bekijk onze categorieën tuin sculpturen

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Abstracte tuin sculpturen     figuratieve sculpturen     Liefdesparen als tuinscuptuur

rodin beelden als tuinsculptuur     kinderbeeld sculptuur tuin     vrouwen sculpturen tuin

Dieren sculpturen


Abstracte bronzen tuinsculpturen

Als u aan tuinsculpturen denkt, dan kunt u wellicht de voorkeur geven aan prachtige abstracte beelden. Het mooie hiervan is dat ze veel aan de verbeelding overlaten. Wanneer u er een groep mensen omheen zet, kan iedereen er iets anders in zien. Het gaat er bovenal om welk gevoel het bij u oproept. Aan de andere kant hebben we ook vele realistische tuinsculpturen die we u graag willen laten zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van menselijk uitziende beelden, die meer dan eens nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Sommigen hiervan hebben een speciale betekenis, zoals Vrouwe Justitia, die iedereen wel kent. Grappige dikke dames beeldjes vindt u hier ook.
 

Dieren als tuinsculptuur

Voelt u weinig voor bovengenoemde type beelden? Dan kunnen we u wellicht blij maken met erg mooi afgewerkte beeldjes van dieren. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een beeld van gemaakt. En niet alleen gaat het om dieren die u normaliter ook in de tuin aan kunt treffen, maar bijvoorbeeld ook om ijsvogels, aapjes, leeuwen, paarden, en nog veel meer. Zo heeft u in elk jaargetijde dieren in de tuin die geen aanstalten maken om te vertrekken, al lijken ze vaak zo levensecht dat ze elk moment kunnen gaan bewegen.
 

Sculptuur tuin op sokkel

Sculpturen tuinOntdek het grote assortiment tuinsculpturen zelf, in uiteenlopende vormen, kleuren en andere mogelijkheden. Online bestellen van uw favoriete exemplaar? Selecteer de gewenste categorie, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. En heeft u een sokkel nodig voor uw beeld? Sokkels vindt u bij ons in hoogwaardige materialen, zoals natuursteen en marmer.Ook de wensen qua tekstplaatje zijn tijdens het bestelproces aan te geven. Tuinsculpturen van brons zijn overigens ook altijd een goed idee om cadeau te doen.

Heeft u vragen over een tuin sculptuur kopen? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel