Zwerfkei als grafsteen | Rotsblok als grafsteen kopen

Zwefkei als grafsteen of een rotsblok om iemand te gedenken De klassieke grafsteen is gemaakt van zwaar natuursteen of marmer en oogt massief. Hoewel er tegenwoordig ook andere opties zijn, zoals grafstenen van glas, wilt u als natuurliefhebber misschien liever geen zware natuurstenen grafsteen. Daarom biedt Bronzenbeeldenwinkel unieke zwerfkeien aan die u kunt gebruiken als grafsteen. De zwerfkei is een grote, door de natuur gevormde steen die niet direct doet denken aan een grafsteen. Door zijn grootte en vorm is de zwerfkei echter ideaal voor de mooie, natuurlijke markering van een plek, zoals een graf. Ook biedt het een perfecte basis indien u kiest voor zelf een grafsteen maken.

Zwerfkeien worden steeds vaker gebruikt op begraafplaatsen, in de vorm van ruwe grafstenen of als zwerfkei met een gedenkplaatje erop. Op die manier kan iedereen nog steeds zien wie er begraven ligt op de aangewezen plek. De zwerfkeien die Bronzenbeeldenwinkel aanbiedt komen rechtstreeks uit de natuur en zijn niet bewerkt. De keien blijven mooi, ook als ze gedurende lange tijd buiten liggen. Ze zijn daarmee een perfecte basis voor een gedenkplek buitenshuis, een graf of in de tuin. De zwerfkei kan ook op een bestaand graf worden geplaatst, als monument op de grafplaat, als alternatief voor grafsteen of als steen voor een urnengraf.

 

Zwerfkei grafsteen kosten | Online zwerfkei kopen

Wat zijn de nu de zwerfkei grafsteen kosten?  Een zwerfkei kopen bij Bronzenbeeldenwinkel biedt u veel mogelijkheden, aangezien wij de stenen voornamelijk enkel online verkopen kunt u profiteren van scherpe prijzen. De zwerfkei grafstenen worden geleverd inclusief bronzen letters of bronzen plaquette, optioneel zou u er ook grafbeeldjes aan toe kunnen voegen, denk bijvoorbeeld aan een bronzen vogeltje. Het geheel wordt door ons gemonteerd en indien gewenst op de juiste plek geplaatst. 

De zwefkei grafsteen kosten vindt u onderaan deze pagina, hier zou u de zwerfkei ook direct kunnen bestellen. Na uw bestelling zullen wij u een voorbeeld sturen van de tekst die u heeft opgegeven. Pas wanneer u hier 100% tevreden over bent worden de letters en of plaquette gegoten. Zodra het gieten klaar is wordt het geheel door ons gemonteerd. Een groot voordeel van onze zwerfkeien als grafsteen is dat we deze vaak op relatief korte termijn kunnen leveren, u kunt uitgaan van de levertijd van 3 tot 4 weken. Mocht het voor een speciale datum geplaatst moeten worden zullen wij ook onze uiterste best doen om dit te halen. 

 

Zwerfkeien of rotsblok als grafsteen of bermmonument

Naast de begraafplaats zijn er nog meer plaatsen waar de zwerfkei goed tot zijn recht komt, zoals de gedenkplek thuis of in de openbare ruimte. Als u een dierbare wilt gedenken met een gedenkplek in de tuin vormt de zwerfkei een onopvallende markering. Iemand die niet weet dat het om een gedenkplek gaat, zal het niet aan de zwerfkei afzien. 

Een ideale optie als u wel een gedenkplek wilt, maar liever niet wilt dat bezoek de plek als zodanig herkent. Daarbij vormt de zwerfkei een mooi, natuurlijk element in uw tuin. De kei heeft niet alleen een functie voor het gedenken, maar is ook esthetisch gezien een goede aanwinst. Daarnaast kan de kei ook elders geplaatst worden denk aan een bermmonument of tuin, om een bijzondere gebeurtenis of het overlijden van een persoon of openbare figuur te memoreren.

 

Zwerfkei met tekst

Welke zwerfkei bij u en uw gedenkplek of graf past is uiteraard aan u. Bronzenbeeldenwinkel biedt diverse formaten en kleuren aan. Daarnaast kunt u kiezen voor losse bronzen graflettersgedenkplaatjes (plaquette) of grafbeeldjes op de zwerfkei, waardoor het voor iedereen duidelijk is waar de kei toe dient en zo een mooie persoonlijke zwerfkei wordt. Het is het belangrijkst dat u zelf weet waar de zwerfkei voor staat. Rouwen en gedenken is immers heel persoonlijk.
 

Op dit moment wordt er hard aan deze pagina zwerfkei als grafsteen gewerkt. We hopen u snel ons vernieuwe aanbod te tonen.

Heeft u vragen of wensen? Neem gerust contact met ons op!

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel