Navigatie

Cadeau 40 jaar in dienst | 40 jaar in dienst cadeaucadeau 40 jaar dienstverband

Cadeau 40 jaar in dienst. Een mooi jubileum cadeau wanneer uw werknemer 40 jaar in dienst is. Wat een onwaarschijnlijk aantal, 40 jaren in dienst voor uw bedrijf. Dat betekent dat uw werknemer een zeer groot deel van zijn/haar leven werkzaam is bij u. Zoveel trouw, inzet en enthousiasme kan niet anders dan beloond worden.

Houdt u een speciaal feest om de jubilaris in kwestie in het zonnetje te zetten? Dan kunt u niet met lege handen aankomen. Het is gebruikelijk om een 40 jaar in dienst cadeau te overhandigen dat exact uw dankbaarheid weerspiegelt. Kies daarom voor een bronzen beeld, in klein of groot formaat. Zo creëert u samen nieuwe herinneringen.

 

Bekijk onze jubileum 40 jaar in dienst cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Kleine jubileumgeschenken kopen   Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau   Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau   Erepenning als jubileumgeschenk   Dierenbeeld als zoveel jaar in dienst cadeau

 

40 jaar werkzaam bij één bedrijf vraagt om een speciaal geschenk

Bij Bronzen Beelden Winkel vindt u de mooiste bronzen beelden om te schenken voor een jubileum. De kwaliteit is bijzonder hoog en de kunstwerken zijn allen met de hand afgewerkt. Alleen dit gegeven maakt al dat de beeldjes waardevol zijn om te ontvangen. Daar komt bij dat de beeltenissen allemaal een bepaalde emotie oproepen.

Kies voor het cadeau 40 jaar in dienst jubileum waar uw hart een sprongetje van maakt en precies verbeeldt waarvoor geen woorden bestaan. Heeft u iets specifieks om te geven in gedachten, en kunt u dat niet vinden in ons assortiment? Dan wijzen we u er graag op dat het ook mogelijk is om een 40 jaar in dienst cadeau op maat te laten vervaardigen.

 

origineel cadeau 40 jaar in dienstUnieke beeldjes als cadeau collega 40 jaar in dienst

Gaat uw voorkeur uit naar een design dat niet te vinden is in ons assortiment? In dat geval is het goed om te weten dat we ook beeldjes op maat kunnen laten vervaardigen.

Samen met u kunnen we een beeldje ontwikkelen wat symbool staat voor uw bedrijf / organisatie. Deze beeldjes worden enkel voor u ontworpen en gemaakt, zo geeft u al uw werknemers / collega's een uniek  40 jaar in dienst cadeau.

Wij denken graag met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 40 jaar in dienst kado.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina; kleine beeldjes in opdracht

 

Cadeau voor 40 jaar in dienst ,maak het persoonlijk!40 jaar in dienst cadeau

Om zo’n geschenk extra kracht bij te zetten en persoonlijkheid mee te geven, is het laten ingraveren van een tekstplaatje een goed idee. De gewenste boodschap geeft u aan tijdens het bestelproces.

Zelfs het laten inpakken van uw bestelling kunt u selecteren. En mocht een sokkel ontbreken bij het door u gekozen 40 jaar jubileum cadeau, dan kunt u deze er ook los bijbestellen. Zoals u leest, reiken we u graag alle mogelijkheden aan om uw geschenk onvergetelijk te laten zijn.

 

TOP 10 | 40 jaar in dienst cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 40 jaar in dienst cadeaus. 

Uiteraard hebben we meerdere 40 jaar in dienst cadeaus deze vindt u bij :
Kleine jubileumgeschenkenGroot jubileumgeschenk , 
Tuinbeelden , Dierenbeelden of  Zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

PROFITEER NU VAN €50,00 KORTING!

Set dikke dames beeldjes € 247,50 € 197,50
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel