Fazant beelden | Een bronzen fazant voor in huis of als tuinbeeld kopen

fazant beeldBent u opzoek naar bronzen fazanten als cadeau of voor jezelf? Bij Bronzen Beelden Winkel hebben we altijd meerdere fazant beelden voor in huis of als tuinbeeld waar u uit kunt kiezen. Al deze bronzen fazanten zijn voorzien van prachtige details, en uiteraard geheel van brons gemaakt. Dit materiaal staat bekend om zijn prachtige natuurlijke uitstraling, en met de jaren wordt het alleen maar mooier. Bovendien leveren wij bij elk dierenbeeld voor buiten gratis een onderhoudswas, waarmee u de verkleuring van het materiaal tot een minimum kunt beperken.
 

Waarom kiezen voor een bronzen fazant?

Fazanten zijn prachtige beestjes met een sierlijke, maar vliegensvlugge loop. Je vindt ze soms op boerderijen, maar ze leven in Nederland ook in het wild, vooral in waterrijke gebieden. In een specifieke periode in de herfst/winter is het onder streng voorwaarden toegestaan om op de fazant te jagen. Een bronzen fazant is dan ook het perfecte cadeau voor een jager, hoewel hij in feite in elke tuin een stijlvolle toevoeging is. Het is een relatief klein beeldje, waardoor het een aantrekkelijk prijskaartje heeft. Dit maakt bronzen fazanten zowel voor uzelf als voor een ander een leuk cadeau.
 

Fazant beeld op maat

Gezien de fazant een redelijk populair dier is (in het bijzonder voor jagers), hebben we vrijwel altijd diverse exemplaren op voorraad. Heeft u echter iets heel specifieks in gedachten en voldoen onze bronzen fazanten daar niet aan? Dan kunnen wij een fazant beeld op maat voor u maken. Dit kan al vanaf €1.500,-, maar is afhankelijk van het formaat en de moeilijkheidsgraad van de details in de fazant. Hoe grote de oplage van de beeldjes, hoe goedkoper ze per stuk worden. Wilt u een fazant op ware grootte, houdt u dan rekening met circa € 5.000.

Als u ons uw ideeën voorlegt denken we graag met u mee om het beeld precies zo te vervaardigen als u voor ogen heeft. Hoe groot of klein het ook moet worden. Onze bronzen fazanten worden net als alle andere beelden uitsluitend gemaakt door vakmensen met veel ervaring, van het maken van de mal tot de laatste afwerking. U bent dus altijd verzekerd van een professioneel resultaat.
 

Tuinbeeld fazant of voor in huis online kopen

U kunt een fazant beeld van brons direct online kopen. Een tuinbeeld fazant is te bestellen in twee gemakkelijk stappen. Het beeld wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering.

Wilt u een fazanten beeld eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak. Onze showroom is op afspraak geopend. Heeft u vragen over een bronzen fazant kopen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer info over het fazanten beeld in brons

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel