Grote beelden in brons vanaf 1 meter | Levensgrote beelden kopen

grote bronzen beelden, grote beelden van bronsGrote beelden vanaf 1 meter hoog van allerlei mensen, dieren en figuren gemaakt van brons. Deze levensgrote beelden in brons beschikken over veel details en hiermee haalt u een echte blikvanger voor in huis of tuin. Als een bepaalde ruimte in uw woning of tuin voldoende ruimte biedt aan een groot beeld, dan maakt dit de ruimte helemaal af. U raakt nooit uitgekeken op deze grote bronzen beelden.

Grote beelden lenen zich uitstekend voor grote ruimten, zoals grote woonkamers of bedrijfsruimten die een creatieve inrichting kunnen gebruiken. Een ontvangsthal van een bedrijf kan bijvoorbeeld mooi aangekleed worden met een passend groot bronzen beeld. Zet een standbeeld van een mens of dier in uw kamer en geniet van levensgrote kunst in uw kamer.
 

Bekijk onze grote beelden categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

grote abstracte beelden     Grote beelden mensen     grote dierenbeelden

Grote water fonteinen     grote tuinvazen     grote beelden bedrijven
 

Groot beeld op sokkel of zuil laten plaatsen - GRATIS plaatsing vanaf € 2.000,=

Grote beelden kunnen op een sokkel worden geplaatst, hoewel dat vaak niet nodig is vanwege de hoogte van het beeld zelf. Onderstaande grote beelden van brons kunnen zelfstandig tentoongesteld worden of op een sokkel van natuursteen.
 

grote beelden, grote tuinbeelden


Wij leveren diverse bijpassende sokkels en zuilen van natuursteen voor het tentoonstellen van grote bronzen beelden. Tevens kunnen wij desgewenst het grote standbeeld vakkundig voor u monteren op de sokkel en plaatsen op locactie, bijvoorbeeld in uw tuin. Dit doen wij GRATIS bij een bestelling vanaf € 2.000,=.
 

Levensgrote beelden in brons van mens en dier voor in huis of tuin

Ons assortiment levensgrote beelden voor in huis of tuin bestaat uit mannen, vrouwen, kinderen en diverse dieren in verschillende poses. Omdat grote beelden direct de aandacht trekken is het zaak daar rekening mee te houden als u de tuin of woonruimte inricht. Het beste is om de ruimte niet te druk te maken en werk bij voorkeur met een enkel groot beeld per vertrek of tuin gedeelte.
 

levensgrote beelden
 

Prijzen voor grote beelden van brons

De prijs van een groot bronzen beeld is afhankelijk hoe groot en gedetailleerd deze is. Daarnaast speelt de pose ook een rol. Sommige poses zijn moeilijker om te maken dan andere. Onze prijzen van grote beelden zijn betaalbaar, als u in ogenschouw neemt dat ze van écht brons zijn gemaakt. U kunt jarenlang zorgeloos genieten van een levensgroot beeld dat ook nog eens een exclusieve uitstraling heeft.
 

Grote tuinbeelden en beelden voor in huis in het echt bekijken in onze showroom

Wilt u een groot beeld voor in huis of in de tuin eerst in het echt bekijken? Maak dan eerst een afspraak zodat u ervan verzekerd bent dat u het grote beeld kunt bekijken. Heeft u vragen over een van onze grote beelden? Neemt u dan contact met ons op.
 

 >> Bekijk ook onze tuinbeelden en dierenbeelden voor meer grote beelden en standbeelden <<
 

TOP 10 grote beelden in brons

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van grote beelden in brons gegoten.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het grote beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel