sportprijzen, sportprijs kopenSportprijzen van brons | Sportprijs brons kopen

Hieronder vindt u enkele sportbeeldjes welke u als sportprijs kunt weggeven. Wanneer er een wedstrijd gewonnen is, kan dit natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Hoewel de herinnering al blijvend zal zijn, is er dankzij een sportprijs van brons een nog veel mooie herinnering van te maken. Deze tastbare herinnering van brons wil iedereen wel in zijn prijzenkast hebben staan.

De sportprijzen hangen niet aan een bepaalde sportcategorie. Daarom zijn ze aan elke winnende sporter cadeau te geven. Alle bronzen sportprijsbeeldjes zijn vervaardigd uit brons en van een bijzonder hoge kwaliteit. Men kan daarom nog tot in lengte van jaren genieten van de behaalde winst, plus dat het beeld vol trots aan vrienden, familie en kennissen getoond kan worden. Overigens hoeft er geen podiumplaats bereikt te zijn om de sporttrofee te bestellen. Ook een unieke persoonlijke prestatie is het belonen waard.

 

Sportprijs van brons op sokkel

Vrijwel alle sport awards zijn bevestigd op een marmeren sokkel. 

 

Een sport award kopen met tekstplaatje

Wilt u de sport award kopen die uw voorkeur heeft? U kunt de sportprijzen online bij ons bestellen via de webshop. Desgewenst kan het gekozen bronzen beeldje voorzien worden van een tekstplaatje. Laat hierop de betreffende wedstrijd en podiumplek plaatsen, zodat het beeldje hét bewijsmateriaal wordt van de gewonnen winst. Heeft u vragen over een bronzen sportprijs kopen? Neem gerust contact met ons op.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen sportprijzen

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel