20 jaar in dienst cadeau werk | Jubileum cadeau 20 jaar in dienst

20 jaar in dienst cadeau

Een 20 jaar in dienst cadeau als mooi jubileum cadeau wanneer uw werknemer 20 jaar in dienst is. Iemand die al 20 jaar werkzaam is bij uw firma, is er één om te koesteren. U kent deze persoon inmiddels vast door en door, en kunt gebruikmaken van alle door hem/haar opgebouwde ervaring.

Om uw werknemer te laten weten hoeveel deze voor u betekent, is het een goed idee om even stil te staan bij dit heugelijke feit. Maak er een speciale dag van door een 20 jaar in dienst cadeau aan te bieden dat voor altijd bij zal blijven.
 

Bekijk onze jubileum 20 jaar in dienst cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Dierenbeeld als zoveel jaar in dienst cadeau
 

Unieke beeldjes als cadeau collega 20 jaar in dienst

origineel cadeau 20 jaar in dienstGaat uw voorkeur uit naar een design dat niet te vinden is in ons assortiment? In dat geval is het goed om te weten dat we ook beeldjes op maat kunnen laten vervaardigen.

Samen met u kunnen we een beeldje ontwikkelen wat symbool staat voor uw bedrijf / organisatie. Deze beeldjes voor u en uw werknemers worden enkel voor u ontworpen en gemaakt, zo geeft u al uw werknemers / collega's een uniek  20 jaar in dienst cadeau.

Wij denken graag met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 20 jaar in dienst kado.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina kleine beeldjes in opdracht.
 

Jubileum cadeau 20 jaar dienstverband

20 jaar in dienst cadeauEen cadeau voor 20-jarig jubileum overhandigen is iets wat u maar één keer echt goed kunt doen. Dat laat zien hoe belangrijk het is om voor het juiste cadeau te kiezen. Met een bronzen beeldje van Bronzen Beelden Winkel weet u in elk geval dat u kiest voor de hoogste kwaliteit en het cadeau een lang leven beschoren is.

Jaren later zal de jubilaris nog steeds met een glimlach kijken naar het geschenk en met plezier terugdenken aan de fijne tijd bij u. Maak een keuze uit de vele designs, uiteenlopende maten en abstracte en realistische kunstwerken. Kijk eens bij onze kleine jubileumgeschenken, grote beelden (voor in de tuin) of kies voor het laten personaliseren van een speciale penning.
 

TOP 10 werknemer | 20 jaar in dienst cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 20 jaar in dienst cadeaus. 

Uiteraard hebben we meerdere 20 jaar in dienst cadeaus voor werknemer en collega, deze vindt u bij:
Kleine jubileumgeschenkenGroot jubileumgeschenk
TuinbeeldenDierenbeelden of Zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel