Navigatie

20 jaar in dienst cadeau | Cadeau 20 jaar in dienst

20 jaar in dienst cadeau

20  jaar in dienst cadeau. Een mooi jubileum cadeau wanneer uw werknemer 20 jaar in dienst is.  Iemand die al 20 jaar werkzaam is bij uw firma, is er één om te koesteren. U kent deze persoon inmiddels vast door en door, en kunt gebruikmaken van alle door hem/haar opgebouwde ervaring.

Om uw werknemer te laten weten hoeveel deze voor u betekent, is het een goed idee om even stil te staan bij dit heugelijke feit. Maak er een speciale dag van door een 20 jaar in dienst cadeau aan te bieden dat voor altijd bij zal blijven.

 

Bekijk onze jubileum 20 jaar in dienst cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Kleine jubileumgeschenken kopen   Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau   Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau   Erepenning als jubileumgeschenk   Dierenbeeld als zoveel jaar in dienst cadeau

 

origineel cadeau 20 jaar in dienstUnieke beeldjes als cadeau collega 20 jaar in dienst

Gaat uw voorkeur uit naar een design dat niet te vinden is in ons assortiment? In dat geval is het goed om te weten dat we ook beeldjes op maat kunnen laten vervaardigen.

Samen met u kunnen we een beeldje ontwikkelen wat symbool staat voor uw bedrijf / organisatie. Deze beeldjes worden enkel voor u ontworpen en gemaakt, zo geeft u al uw werknemers / collega's een uniek  20 jaar in dienst cadeau.

Wij denken graag met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 20 jaar in dienst kado.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina; kleine beeldjes in opdracht

20 jaar in dienst cadeau

 

Cadeau 20 jaar dienstverband

Een cadeau voor 20-jarig jubileum overhandigen is iets wat u maar één keer echt goed kunt doen. Dat laat zien hoe belangrijk het is om voor het juiste cadeau te kiezen. Met een bronzen beeldje van Bronzen Beelden Winkel weet u in elk geval dat u kiest voor de hoogste kwaliteit en het cadeau een lang leven beschoren is.

Jaren later zal de jubilaris nog steeds met een glimlach kijken naar het geschenk en met plezier terugdenken aan de fijne tijd bij u. Maak een keuze uit de vele designs, uiteenlopende maten en abstracte en realistische kunstwerken. Kijk eens bij onze kleine jubileumgeschenken, grote beelden (voor in de tuin) of kies voor het laten personaliseren van een speciale penning.

 

TOP 10 | 20 jaar in dienst cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 20 jaar in dienst cadeaus. 

Uiteraard hebben we meerdere 20 jaar in dienst cadeaus deze vindt u bij :
Kleine jubileumgeschenkenGroot jubileumgeschenk , 
Tuinbeelden , Dierenbeelden of  Zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel