Geslaagd HBO cadeau

Hoera, uw zoon of dochter is geslaagd! Wat heeft uw kind veel werk verzet. Dat mag beloond worden met een mooi geslaagd cadeau. Geef dan een blijvend aandenken aan het afstuderen met één van onze prachtige afstudeercadeaus in de vorm van een bronzen beeld. Deze gaat een leven lang mee. U spreekt niet alleen uw trots uit met een bronzen beeld, maar ook uw waardering voor zijn of haar inzet. Geeft u uw kind een reis of een andere ervaring cadeau voor zijn of haar afstuderen? Voeg dan een permanent cadeau toe in de vorm van een bronzen beeld. Onze kleine beelden zijn al verkrijgbaar voor enkele tientallen euro’s.
 

Bekijk onze geslaagd cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

geslaagd cadeau, kado geslaagd

 

Opties afstudeercadeau

In onze collectie vindt u speciale afstudeercadeaus die heel geschikt zijn voor afgestudeerde HBO-studenten. Geef bijvoorbeeld een beeld van een lezende student of een figuur die een mijlpaal heeft behaald. Heeft de afgestudeerde rechten gestudeerd? Dan is het beeld van Vrouwe Justitia een uitstekende optie. Natuurlijk kunt u ook een speels afstudeercadeau geven in de vorm van een wijze uil. Laat uw beeld bovendien op een sokkel plaatsen met een mooie gravering in het beeld. U kunt bijvoorbeeld uw felicitaties overbrengen of de datum van het afstuderen laten graveren. Het beeld wordt zo écht persoonlijk.
 

Figuratieve en abstracte beelden

Naast specifieke afstudeercadeaus bieden wij ook andere beelden aan. Een mooi figuratief beeld van ‘De Denker’ of een ontspannen vrouwenfiguur kan uiteraard net zo’n geschikt afstudeercadeau zijn. Als u de nadruk wilt leggen op plezier en ontspanning kan een dergelijk beeld de perfecte keuze zijn. Houdt de geslaagde van abstracte beelden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden meerdere stijlvolle abstracte beelden aan, zoals abstract beeld ‘Target’ of ‘Oneindigheid’. Deze beelden staan prachtig in elke ruimte, thuis of op kantoor.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel