Cadeau geslaagd HBO diploma kopen

cadeau geslaagd hboCadeau geslaagd HBO.  Hoera, uw zoon of dochter is geslaagd! Wat heeft uw kind veel werk verzet. Dat mag beloond worden met een mooi geslaagd cadeau. Geef dan een blijvend aandenken aan het afstuderen met één van onze prachtige afstudeercadeaus in de vorm van een beeldje.  Deze gaat een leven lang mee.

U spreekt niet alleen uw trots uit met een beeld, maar ook uw waardering voor zijn of haar inzet. Geeft u uw kind een reis of een andere ervaring cadeau voor zijn of haar afstuderen? Voeg dan een permanent cadeau toe in de vorm van een beeldje . Onze kleine beelden zijn al verkrijgbaar voor enkele tientallen euro’s.
 

Een blijvend geslaagd hbo cadeau bij afstuderen

In onze collectie vindt u speciale afstudeercadeaus die heel geschikt zijn voor afgestudeerde HBO-studenten. Geef bijvoorbeeld een beeld van een lezende student of een figuur die een mijlpaal heeft behaald. Heeft de afgestudeerde rechten gestudeerd? Dan is het beeld van Vrouwe Justitia een uitstekende optie.

Natuurlijk kunt u ook een speels afstudeercadeau geven in de vorm van een wijze uil. Laat uw beeld bovendien op een sokkel plaatsen met een mooie gravering in het beeld. U kunt bijvoorbeeld uw felicitaties overbrengen of de datum van het afstuderen laten graveren. Het beeld wordt zo écht persoonlijk. Bekijk ook  cadeau geslaagd master. afstudeercadeau van ouders,
 

Een bijzonder kado hbo diploma

hbo geslaagd cadeauNaast specifieke afstudeercadeaus bieden wij ook andere beelden aan. Een mooi figuratief beeld van ‘De Denker’ of een ontspannen vrouwenfiguur kan uiteraard net zo’n geschikt afstudeercadeau zijn. Als u de nadruk wilt leggen op plezier en ontspanning kan een dergelijk beeld de perfecte keuze zijn.

Houdt de geslaagde van abstracte beelden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden meerdere stijlvolle abstracte beelden aan, zoals abstract beeld ‘Target’ of ‘Oneindigheid’. Deze beelden staan prachtig in elke ruimte, thuis of op kantoor.
 

Bekijk onze geslaagd voor HBO diploma cadeau

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel