55 jaar getrouwd cadeau kopen, een origineel kado 55 jarig huwelijk 

55 jarig getrouwd cadeau | Een orginel smaragd huwelijkscadeauOp zoek naar een huwelijkscadeau voor een 55 jarige huwelijk? Wij helpen u graag met een origineel 55 jaar getrouwd cadeau. Een smaragden huwelijksjubileum, dat is een bijzondere mijlpaal. Eentje niet zeker niet zonder een feestje overgeslagen kan worden. Of het nu groots gehouden wordt of in besloten kring gevierd wordt, één ding is zeker: een 55-jarig huwelijk cadeau geven mag niet ontbreken.

Bij zo’n speciaal jubileum hoort natuurlijk een speciaal cadeau. Een bronzen beeld als geschenk geven is dan een goede optie. De beelden die u vindt in deze webshop van Bronzen Beelden Winkel zijn van de hoogste kwaliteit en allemaal met de hand vervaardigd. Zoekt u iets origineels waar het paar ook écht wat aan heeft? Kies dan voor een bronzen huwelijksgeschenk, in klein of groot formaat.
 

Bekijk onze categorieën voor een 55 jarig huwelijk kado

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Kleine huwelijksgeschenken als 55 jarig huwelijk cadeau     Groot 55 jarig huwelijkscadeau     55 jarig huwelijk cadeau voor in de tuin

55 jarig huwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar     Familie beeldjes als 55 jaar getrouwd cadeau     Zonnewijzer als 55 jaar getrouwd cadeau
 

Een origineel 55 jaar getrouwd cadeau in verschillende thema's

Een huwelijksgeschenk dat liefde uitstraalt en liefde overbrengt, dat is natuurlijk waar het om draait. Al onze 55 jarige huwelijkscadeau's hebben deze eigenschap. Ze vertegenwoordigen elk belangrijke thema’s rondom de liefde, zoals verbondenheid, samen sterk, vertrouwen en samenzijn.

Alle liefdes kado's verschillen van elkaar qua beeltenis. De kleine staande beeldjes worden met sokkel geleverd, zodat ze gemakkelijk neergezet kunnen worden. Ook voor de grote exemplaren kan dit gelden. Indien dit niet het geval is, kan de sokkel er los bijbesteld worden. Kijk dan onder de categorie ‘sokkels voor beelden’.
 

Een speciale boodschap ter ere van het 55 jarig huwelijksjubileum

kado 55 jarig huwelijkWanneer u een zoveel jaar getrouwd cadeau besteld kunt u er ook een tekstplaatje bij bestellen. We laten graag uw tekst graveren op een tekstplaatje welke wij op het beeld bevestigen. Zo krijgt het beeld nog meer emotionele waarde. Indien u dit graag wenst, is dit tijdens het bestelproces aan te geven.

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen. U slaagt bij ons dus altijd. Afhankelijk van uw wensen kan uw bestelling al binnen een paar werkdagen geleverd worden.
 

55 jaar getrouwd gedicht en spreuken smaragden huwelijk

55 jaar getrouwd gedicht of spreuken. Mocht u op zoek zijn naar een tekst voor op het persoonlijke boodschap kaartje of  naar een inspiratie tekst voor op het tekstplaatje voor op het beeldje, dan kunnen de onderstaande teksten u wellicht helpen.

 • Hoera! Al 55 jaar een gelukkig paar.
 • Al 55 jaar in het huwelijksbootje,  en nog steeds op koers om samen oud te worden. 
 • 55  jaar huisje, boompje, beestje. Dan is het nu tijd voor een feestje.
 • Zie je hem, dan zie je haar en zo gaat dat al 55 jaar!
 • Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt
 • Liefde is..  Al 55 jaar  Lief voor elkaar
 • De jaren zijn voorbij gevlogen
  Samen gelukkig nog altijd
  Dat wij dit beleven mogen
  stemt ons tot grote dankbaarheid
  Gefeliciteerd met jullie 55 jarig huwelijk.
 • Vandaag, maar dan 55 jaar geleden
  zijn jullie in't huwelijk getreden
  Wij zijn gelukkig bij jullie te zijn
  Geniet van jullie 55  jarig trouwfestijn
 • 55 jaar getrouwd
  20075 dagen samen
  ontelbare herinneringen
   

Cadeau smaragden huwelijk

De benaming voor een echtpaar 55 jaar getrouwd is smaragden huwelijk. Smaragd wordt al duizenden jaren gezien als symbool van blijvende liefde. De naam komt van het Griekse ‘smaragdos’, wat ‘groene steen’ betekent. Wanneer u voor dit bijzondere smaragden huwelijk een cadeau zoekt vindt u bij ons een uniek en blijvend cadeau voor het echtpaar. Bekijk hieronder onze top 10.
 

TOP 10 | 55 jaar getrouwd cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 55 jaar getrouwd cadeau's. 

Uiteraard hebben we meerdere 55 jaar getrouwd cadeau's, deze vindt u bij:
Kleine huwelijksgeschenkenGroot cadeau bruiloft,
Tuin huwelijkscadeau'sHuwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paarZonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel