Navigatie

Mariabeelden van brons kopen

Ons aanbod van bronzen Mariabeelden is het grootste van Nederland. We hebben een zeer ruime keuze in verschillende soorten Maria beelden van brons. Alle bronzen beelden van Maria zijn zeer gedetailleerd afgewerkt en hebben een realistische uitstraling. Maria kennen we als de moeder van Jezus Christus.

Voor katholieken geldt zij als een belangrijkste heilige. In dat opzicht hebben bronzen Maria beelden een speciale betekenis. Onze bronzen beelden van Maria zijn beschikbaar voor iedereen die er geloofswaarde aan hecht, kunstliefhebber is of voor wie het Maria beeld van brons een persoonlijke waarde heeft. Ze kunnen uitstekend dienen als versiering in een kerk of in huis. Alle bronzen beelden zijn ook geschikt voor het buiten plaatsen, zoals in de tuin.  

Wij hebben hoofdzakelijk drie soorten Mariabeelden van brons:

  1. Mariabeelden met Jezus Christus op de arm
  2. Mariabeelden met uitreikende handen
  3. Mariabeelden met gevouwen handen

Alle bronzen beelden van Maria zijn zeer gedetailleerd afgewerkt en hebben een realistische uitstraling.

Uitgelichte bronzen Mariabeelden

Bronzenbeeldenwinkel.nl heeft voor u verschillende soorten Maria beelden van brons. Maria’s met het kindje Jezus op de arm, Mariabeelden met uitreikende handen en Mariabeelden met gevouwen handen hebben we in het assortiment. Ook zit er een abstract bronzen Mariabeeld tussen. Zoals ook via de afbeeldingen is te zien, zijn ze allemaal zeer gedetailleerd afgewerkt. Bekijk eens onze uitgelichte Mariabeelden via de foto’s of bekijk een uitgelicht beeldje van brons via het videofilmpje.  

mariabeeld, mariabeelden, mariabeelden kopen   mariabeeld, mariabeelden, mariabeelden kopen   mariabeeld, mariabeelden, mariabeelden kopen

Een Mariabeeld van brons op een sokkel

De prijzen van Mariabeelden van brons lopen sterk uiteen. Dit heeft met name met de afmeting te maken en of een bronzen Mariabeeld is afgewerkt in een bronstint. Voor alle Mariabeelden van brons, uitgezonderd de beelden die als wanddecoratie dienen, geldt dat ze ook op sokkels geplaatst kunnen worden.

Het is dus mogelijk om een Maria beeld op een mooi en waardig voetstuk te zetten, zodat het Mariabeeld van brons nog meer opvalt. Bekijk hiervoor eens ons veelzijdige assortiment onder ‘sokkels voor beelden’. U kunt met ons in contact komen wanneer u vragen heeft. We helpen u graag verder. Kijk ook eens bij onze andere religieuze beelden.  

 

Prijzen van Mariabeelden van brons

De prijzen van Mariabeelden van bronzen lopen sterk uiteen. Dit heeft met name met de afmeting te maken en of een bronzen Mariabeeld in een bronskleur is afgewerkt. Mocht u vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op over Mariabeelden.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen Mariabeeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal
Vragen over een bronzen beeld? Bel of WhatsApp ons!

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2017 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel