Mariabeelden van brons kopen | Mariabeeld met kind en meer

maria beeldOns aanbod van bronzen Mariabeelden is de grootste van Nederland. We hebben een zeer ruime keuze in verschillende soorten Maria beelden van brons. Alle religieuze beelden van Maria zijn zeer gedetailleerd afgewerkt en hebben een realistische uitstraling.

Het voordeel van brons is, is dat het leven lang mee gaat in tegenstelling tot marmer of beton, wat schadegevoelig is en kan gaan verweren.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkjeGRATIS plaatsing beeld in uw tuin vanaf € 2.000,=
 

Maria - de moeder van Jezus Christus

Voor Katholieken geldt zij als een belangrijkste heilige. In dat opzicht hebben bronzen Maria beelden een speciale betekenis. Onze bronzen beelden van Maria zijn beschikbaar voor iedereen die er geloofswaarde aan hecht, kunstliefhebber is of voor wie het Maria beeld van brons een persoonlijke waarde heeft. Ze kunnen uitstekend dienen als versiering in een kerk of in huis. Alle bronzen beelden zijn ook geschikt om buiten te staan.

Wij hebben hoofdzakelijk drie soorten Mariabeelden van brons:

  1. Mariabeelden met Jezus Christus op de arm
  2. Mariabeelden met uitreikende handen
  3. Mariabeelden met gevouwen handen
     

Uitgelichte bronzen Mariabeelden

Bronzenbeeldenwinkel.nl heeft voor u verschillende soorten Maria beelden van brons. Maria’s met het kindje Jezus op de arm, Mariabeelden met uitreikende handen en Mariabeelden met gevouwen handen hebben we in het assortiment. Ook zit er een abstract bronzen Mariabeeld tussen. Zoals ook via de afbeeldingen is te zien, zijn ze allemaal zeer gedetailleerd afgewerkt. 

mariabeeld, mariabeelden, mariabeelden kopen   mariabeeld, mariabeelden, mariabeelden kopen   mariabeeld, mariabeelden, mariabeelden kopen
 

Een Mariabeeld van brons op een sokkel

Voor alle Mariabeelden van brons, uitgezonderd de beelden die als wanddecoratie dienen, geldt dat ze ook op sokkels geplaatst kunnen worden. Het is dus mogelijk om een Maria beeld op een mooi en waardig voetstuk te zetten, zodat het Mariabeeld van brons nog meer opvalt. Bekijk hiervoor eens ons veelzijdige assortiment onder ‘sokkels voor beelden’. U kunt met ons in contact komen wanneer u vragen heeft. We helpen u graag verder.
 


 

Mariabeeld kopen van brons

De prijzen van Mariabeelden van bronzen lopen sterk uiteen. Dit heeft met name met de afmeting te maken en of een bronzen Mariabeeld in een bronskleur is afgewerkt. Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op over  een Mariabeeld kopen.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen Mariabeeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel