Cadeau ondernemer | cadeau voor zelfstandig ondernemer

cadeau startende ondernemer, cadeau ondernemer

Een cadeau ondernemer schenken om succes te wensen bij de start van zijn of haar onderneming of voor het behalen van een mooi resultaat van de zelfstandig ondernemer. Het vergt lef om een eigen onderneming te starten, en het vergt doorzettingsvermogen en creativiteit om er een succes van te maken.

Heeft u een succesvolle ondernemer in uw midden die u wilt feliciteren met behaalde resultaten? Of gaat een bekende beginnen met zijn of haar eigen bedrijf? Markeer deze bijzondere gebeurtenis dan met een passend cadeau.

In ons assortiment vindt u allerlei bronzen beelden die zeer geschikt zijn voor startende of ervaren ondernemers. Daarnaast bieden wij ook speciale beelden aan die perfect zijn voor een cadeau voor een ondernemer. Het thema ‘ondernemen’ staat bij deze beelden op de voorgrond. Dit type beeld is bovendien heel geschikt als cadeau in de zakelijke sfeer.
 

Bekijk deze categorieën die geschikt zijn als cadeau zelfstandig ondernemer

beeldje startende ondernemer       beeldjes succes, succes beeldjes

Zakelijke bedank beeldjes       grote zakelijke geschenken
 

Leuk cadeau voor startende ondernemer

Als u op zoek bent naar een mooi cadeau voor een ondernemer kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit de beelden die in onze collectie zakelijke geschenken zijn opgenomen. Hier vindt u mooie, handzame bronzen beeldjes die de ondernemersgeest verbeelden. Benadruk bijvoorbeeld het belang van een team en samenwerken met een beeld van een groep ondernemers, of geef aandacht aan het behalen van een mijlpaal met een daarbij passend beeld. Met een beeld als ‘De Handdruk’ kunt u een nieuwe samenwerking vieren of uw felicitaties overbrengen. Voor elke situatie is er wel een passend beeld verkrijgbaar.
 

Een origineel cadeau voor zzp'er

Wij bieden niet alleen hoogwaardige bronzen beelden voor ondernemers aan, maar kunnen deze ook laten graveren en voorzien van een sokkel. Daarnaast bieden wij ook plaquettes en penningen aan. Daarnaast kunt u ook een exclusief beeld bestellen, waarvan er slechts enkele tientallen zijn gemaakt. U geeft hiermee een uniek cadeau aan de ontvanger, een waardevolle toevoeging aan het interieur van zijn of haar kantoor. Heeft u vragen over onze service of levertijden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel