Cadeau afgestudeerd verloskundige | Beeldje verloskundige

Beeldje verloskundige als afstudeercadeau, bedankje, afscheidscadeauWie zijn of haar opleiding tot verloskundige heeft afgerond, verdient vanzelfsprekend een mooi afstudeercadeau. Wat is er nu mooier dan iemand aan de start van zijn of haar carrière, een geschenk te geven dat een heel werkend leven mee gaat? Verras een recent afgestudeerd verloskundige daarom met een mooi bronzen beeld.
 

Speciale afstudeercadeau voor verloskundige

Geef bijvoorbeeld een geslaagd beeldje cadeau van een klein kind of een baby. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit één van de vele andere mooie bronzen beelden uit onze collectie, zoals een speciaal afstudeercadeau of ander beeld dat past bij de ontvanger. Als u als trotse ouder, grootouder of scriptiebegeleider een mooi cadeau zoekt, kies dan voor één van onze bronzen beelden. Deze zijn perfect voor het overbrengen van felicitaties bij een langverwacht afstuderen als verloskundige.
 

Persoonlijke tekst op het afgestudeerd verloskundige beeld cadeau

U kunt ervoor kiezen om een tekstplaatje met persoonlijke tekst op de sokkel te laten plaatsen. Laat bijvoorbeeld de datum van het afstuderen op het beeldje graveren of laat er een gelukwens op zetten. Hiermee maakt u van het beeld een nog persoonlijker cadeau voor uw zoon, dochter, vriend of vriendin die gaat werken als verloskundige.
 

Cadeau verloskundige cadeau online bestellen

U kunt een cadeau verloskundige eenvoudig online bestellen. Heeft u vragen over onze beelden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een persoonlijk afstudeercadeau voor uw zoon, dochter of kleinkind.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel