Cadeau afgestudeerd verloskundige | Beeldje verloskundige

Beeldje verloskundige als afstudeercadeau, bedankje, afscheidscadeauWie zijn of haar opleiding tot verloskundige heeft afgerond, verdient vanzelfsprekend een mooi afstudeercadeau. Wat is er nu mooier dan iemand aan de start van zijn of haar carrière, een geschenk te geven dat een heel werkend leven mee gaat? Verras een recent afgestudeerd verloskundige daarom met een mooi bronzen beeld.

Geef bijvoorbeeld een geslaagd beeldje cadeau van een klein kind of een baby. Een aantal van onze geboortegeschenken zijn ook geschikt voor een afgestudeerd verloskundige of als afscheidscadeau verloskundige of bedankje verloskundige.

Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit één van de vele andere mooie bronzen beelden uit onze collectie, zoals een speciaal afstudeercadeau of ander beeld dat past bij de ontvanger. Als u als trotse ouder, grootouder of scriptiebegeleider een mooi cadeau zoekt, kies dan voor één van onze bronzen beelden. Deze zijn perfect voor het overbrengen van felicitaties bij een langverwacht afstuderen.
 

Speciale afstudeercadeau voor verloskundige

In ons assortiment vindt u speciale afstudeercadeaus. Dit zijn bronzen beelden die een afgestudeerde uitbeelden. Een figuur houdt bijvoorbeeld een boek vast of is gekleed in een toga met baret. U kunt zelf een keuze maken uit de beelden en deze laten graveren of op een sokkel laten plaatsen. Laat bijvoorbeeld de datum van het afstuderen op het beeldje graveren of laat er een gelukwens op zetten. Hiermee maakt u van het beeld een nog persoonlijker cadeau.
 

Ook geschikt als origineel bedankje verloskundige cadeau of afscheidscadeau

Natuurlijk is een verloskundige beeldje ook zeergeschikt als origineel bedankje of afscheidscadeau. Hieronder ziet u enkele beeldjes die tevens geschikt zijn als afscheidscadeau verloskundige. Heeft u vragen over onze beelden of het graveren van een beeld? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een persoonlijk afstudeercadeau voor uw zoon, dochter of kleinkind.


Klik op de afbeelding voor meer informatie over het verloskundige beeldje

bekijk ook:  Algemeen geslaagd cadeau | zakelijke bedankjes | Kraamcadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel