Cadeau afgestudeerd verloskundige

Wie zijn of haar opleiding tot verloskundige heeft afgerond, verdient vanzelfsprekend een mooi afstudeercadeau. Wat is er nu mooier dan iemand aan de start van zijn of haar carrière, een geschenk te geven dat een heel werkend leven mee gaat? Verras een recent afgestudeerd verloskundige daarom met een mooi bronzen beeld.

Geef bijvoorbeeld een beeldje cadeau van een klein kind of een baby. Een aantal van onze geboortegeschenken zijn ook geschikt voor een afgestudeerd verloskundige. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit één van de vele andere mooie bronzen beelden uit onze collectie, zoals een speciaal afstudeercadeau of ander beeld dat past bij de ontvanger. Als u als trotse ouder, grootouder of scriptiebegeleider een mooi cadeau zoekt, kies dan voor één van onze bronzen beelden. Deze zijn perfect voor het overbrengen van felicitaties bij een langverwacht afstuderen.
 

Bekijk onze geslaagd cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

geslaagd cadeau, kado geslaagd

 

Speciale afstudeercadeaus

In ons assortiment vindt u speciale afstudeercadeaus. Dit zijn bronzen beelden die een afgestudeerde uitbeelden. Een figuur houdt bijvoorbeeld een boek vast of is gekleed in een toga met baret. U kunt zelf een keuze maken uit de beelden en deze laten graveren of op een sokkel laten plaatsen. Laat bijvoorbeeld de datum van het afstuderen op het beeldje graveren of laat er een gelukwens op zetten. Hiermee maakt u van het beeld een nog persoonlijker cadeau.
 

Hoogwaardig brons

Nagenoeg al onze beelden worden uitgevoerd in brons. Dit materiaal gaat een leven lang mee en blijft er met minimaal onderhoud mooi uitzien. Onze afstudeercadeaus vormen een prachtige blikvanger voor op een bureau of op kantoor. Bovendien gebruiken wij alleen de beste kwaliteit brons voor de beelden. Heeft u vragen over onze beelden of het graveren van een beeld? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een persoonlijk afstudeercadeau voor uw zoon, dochter of kleinkind.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel