Navigatie

Huwelijksbedankjes | originele bedankjes bruiloft 

Wilt u echt een prachtig en origineel bedankje bruiloft schenken aan uw gasten? Dan zit u hier goed. Wij verzorgen prachtige en originele huwelijkscadeau's en huwelijksbedankjes voor uw gasten. Neem gerust contact met ons op en wij zorgen voor een blijvend geschenk. 

Uw gasten op een originele en persoonlijke manier bedanken voor het aanwezig zijn geweest op de mooiste dag van uw leven? Onze bronzen beeldjes voldoen aan de verwachtingen. Met een bronzen beeldje bent u zich ervan verzekerd dat men uw bruiloft nog lang zal herinneren, maar tegelijkertijd spreekt er ook een bijzondere vorm van waardering uit. De beeldjes in onze categorie ‘kleine huwelijksgeschenken’ lenen zich uitstekend als origineel huwelijksbedankje. Onze bronzen beelden zijn allemaal met de hand vervaardigd en afgewerkt. Daarnaast zijn ze van de hoogste kwaliteit én eenvoudig te bestellen in onze webshop.

 

Grote collectie bronzen beeldjes die ideaal zijn om te geven en te ontvangen

Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl vindt u uiteenlopende kleine huwelijksgeschenken en verschillende thema’s. Daarnaast kunt u kiezen uit realistische beeldjes of abstracte artikelen. Ze zijn overigens niet alleen ontzettend leuk om te krijgen, maar zijn ook bijzonder goed te gebruiken als stijlvolle accessoire in huis. De meeste bronzen beeldjes zijn voorzien van een sokkel, waardoor ze mooi stevig staan en recht doen aan de beeltenis. Daarnaast vindt u andersoortige exemplaren, zoals de prachtige vlinders. Vlinders staan voor leven zelf, maar ook voor het vieren van het leven. Bekijk ook eens de zeer fraaie hartjes die uitstekend kunnen dienen als origineel huwelijksbedankje.

 

Uw bestelling thuis geleverd in chique cadeauverpakking

Samen met het beeldje dat u wilt bestellen, kunt u er ook een tekstplaatje bij nemen. Hierop is een korte boodschap te plaatsen, bijvoorbeeld met een kort dankwoordje. Bij het bronzen huwelijksbedankje hoort natuurlijk een luxe ogende cadeauverpakking, met daarin een persoonlijke boodschap. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Zo ontvangt u de originele huwelijksbedankjes kant en klaar thuis, waardoor u geen tijd meer hoeft te besteden aan het inpakken. Elk van de bronzen beelden verzenden we na bestelling naar het opgegeven adres. Dit doen we met de grootst mogelijke zorg en aandacht, zodat deze veilig en onbeschadigd op de bestemming komt.

 

 

Op dit moment werken wij hard aan deze pagina doe alvast inspiratie op op de pagina's : 

 

>> Huwelijkscadeau <<

>> Liefdes kado beelden <<

 

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

TIJDELIJKE KORTING TOT 31 JULI

Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel