Kleine beeldjes in opdracht | Opdracht bronzen beeldjes (vanaf € 1.500)

kleine beeldjes in opdrachtDe collectie van Bronzenbeeldenwinkel.nl bestaat uit bronzen beelden in uiteenlopende soorten, denk aan bronzen beelden in de vorm van dieren of personen. Het is voor te stellen dat, mocht u de voorkeur geven aan een klein beeldje, het type van uw keuze er niet bij zit. Dat kan het geval zijn wanneer u specifieke wensen hebt. Gelukkig kunt u ook in dat geval altijd bij ons slagen. Wij maken namelijk ook kleine beeldjes in opdracht.
 

vinkje Met certificaat van authenticiteit geleverd en motivatiekaart van de kunstenaar
vinkje Met nummering mogelijk voor aanduiding gelimiteerde oplage
 

Vraag hier een prijs aan!


Iedereen kan bij ons terecht voor het laten vervaardigen van kleine beeldjes in opdracht, zoals particulieren en bedrijven, maar ook ziekenhuizen, banken, gemeentes en andere instellingen.

De kleine bronzen beeldjes in opdracht worden veelal gegeven bij speciale gebreurtenissen, bijvoorbeeld als jubileum cadeauafscheidscadeau of pensioen geschenk.
 

Breng uw boodschap over met een uniek voor uw ontworpen beeldje

Bronzenbeeldenwinkel.nl ontwikkeld samen met u graag een uniek en exclusief beeldje welke u boodschap goed overdraagd. Er kan worden gekozen voor verschillende materialen; massief brons  of een verbronsde tinlegering afhankelijk van uw budget. Wel is het zo hoe groter het aantal hoe voordeliger het exclusieve geschenk kost.

kleine beeldjes in opdracht

Samen met ons wordt er aan een ontwerp gewerkt, uw gedachte en boodschap wordt als uitgangspunt gebruikt. Op basis van schetsen wordt er een concept mal gemaakt ter beoordeling.  Aan de mal kunnen nog aanpassingen worden gedaan en daarna kan het beeldje gegoten worden.
 

Uniek beeldje met motivatiekaartje kunstenaar

De beeldjes op maat worden ook geleverd met motivatiekaartje van de kunstenaar zodat uw booschap optimaal wordt gecommuniceerd aan de ontvanger. Dit kaartje wordt op maat naar uw wensen gemaakt, met uw logo, slogan of andere gewenste uitdrukkingen.

motivatie kunstenaar

Samen met een kaartje hoe het beeldje wordt vervaardigd, is het beeldje verpakt in een neutrale doos dat eventueel ook van cadeauverpakking voorzien kan worden. Tevens is het mogelijk om er een geschenkpakket van te maken, compleet met een fles rode of witte wijn.
 

Zeer gedetailleerde kleine beeldjes laten maken

Wanneer u ons de opdracht geeft om bronzen beeldjes te laten maken die voldoen aan speciale wensen, zorgen wij ervoor dat de beeldjes zo gedetailleerd mogelijk weergegeven worden. Uiteraard nemen we vooraf eerst uitgebreid de eisen en wensen met u door. Zo weet u zeker dat wij uw idee goed kunnen vertalen naar het uiteindelijke beeldje.

Hieronder ziet u een overleg met de opdrachtgever over een maatwerk opdracht. Er zijn twee schetsen gemaakt met ieder een eigen motivatie.

opdracht bronzen beeldjes

Presentatie van twee schetsen aan de opdrachtgever - welke schets wordt het?
 

Maak het beeldje nog persoonlijker met een tekstplaatje

tekstplaatje op beeldjeOok is het mogelijk om de beeldjes nóg persoonlijker te maken middels een tekstplaatje erbij te bestellen.

Op het tekstplaatje kan een korte tekst worden geplaatst, zodat de ontvanger altijd herinnerd wordt aan het speciale moment dat aanleiding gaf voor het ontvangen kleine beeldje.
 

Opdracht bronzen beeldjes

Kleine beeldjes in opdracht laten maken kan zowel in kleine als grotere oplagen. Ze kunnen bijvoorbeeld dienen als award of als speciaal aandenken. Bekijk hieronder enkele opdrachten voor gemaakte bronzen beeldjes op maat met richtprijzen. Heeft u vragen over een bronzen beeldjes opdracht? Neem gerust contact met ons op.
 

Vraag hier een prijs aan!


Klik op de afbeelding voor meer informatie over het kleine beeldje in opdracht

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel