Kleine beeldjes in opdracht | Opdracht bronzen beeldjes (vanaf € 1.500)

De collectie van Bronzenbeeldenwinkel.nl bestaat uit bronzen beelden in uiteenlopende soorten, denk aan bronzen beelden in de vorm van dieren of personen. Het is voor te stellen dat, mocht u de voorkeur geven aan een klein beeldje, het type van uw keuze er niet bij zit. Dat kan het geval zijn wanneer u specifieke wensen hebt. Gelukkig kunt u ook in dat geval altijd bij ons slagen. Wij maken namelijk ook kleine beeldjes in opdracht.

Iedereen kan bij ons terecht voor het laten vervaardigen van kleine beeldjes in opdracht, zowel particulieren, ziekenhuizen, banken, gemeentes als bedrijven. De kleine bronzen beeldjes in opdracht worden veelal gegeven bij speciale gebreurtenissen, denk aan een jubileum, jubilaris of als afscheidsgeschenk.
 

Breng uw boodschap over met een uniek voor uw ontworpen beeldje

kleine beeldjes in opdracht

Bronzenbeeldenwinkel.nl ontwikkeld samen met u graag een uniek en exclusief beeldje welke u boodschap goed overdraagd. Er kan worden gekozen voor verschillende materialen; massief brons  of een verbronsde tinlegering afhankelijk van uw budget. Wel is het zo hoe groter het aantal hoe voordeliger het exclusieve geschenk kost. 

Samen met ons wordt er aan een ontwerp gewerkt, uw gedachte en boodschap wordt als uitgangspunt gebruikt. Op basis van schetsen wordt het eerste beeldje gegoten en aangepast op uw wens! Ook is het mogelijk om de schets op een kaartje te ontvangen met hierop een boodschap.
 

Zeer gedetailleerde kleine beeldjes laten maken

Kleine beeldjes in opdracht laten maken kan zowel in kleine als grotere oplagen. Ze kunnen bijvoorbeeld dienen als trofee of als speciaal aandenken. Ook is het mogelijk om bestaande beeldjes persoonlijk te maken middels een tekstplaatje er bij te bestellen. Op het tekstplaatje kan een korte tekst worden geplaatst, zodat de ontvanger altijd herinnerd wordt aan het speciale moment dat aanleiding gaf voor het ontvangen kleine beeldje.

Wanneer u ons de opdracht geeft om bronzen beeldjes te laten maken die voldoen aan speciale wensen, zorgen wij ervoor dat de beeldjes zo gedetailleerd mogelijk weergegeven worden. Uiteraard nemen we vooraf eerst uitgebreid de eisen en wensen met u door. Zo weet u zeker dat wij uw idee goed kunnen vertalen naar het uiteindelijke beeldje.
 

Opdracht bronzen beeldjes

Optioneel kunt u bij Bronzenbeeldenwinkel.nl ook mooie sokkels vinden. Ook hierin hebt u de keuze om te kiezen uit de beschikbare collectie of een sokkel op maat te laten maken. De sokkels zoals ze bij ons te verkrijgen zijn, zijn gemaakt uit verschillende materialen. Hierbij valt te denken aan beton, natuursteen, brons en hardsteen. Voor vragen over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel