Dierenurn | Mini dierenurnen voor het gedenken van uw huisdier

Een dierenurn of mini dierenurnen kopen als blijvende herinnering aan uw huisdier. Een huisdier gedenken waar u zo aan gehecht bent. Bronzen beelden winkel biedt dierenurnen aan voor binnen en buiten gedenken.

Alle mensen die ooit een huisdier hebben gehad, weten hoeveel impact het overlijden van een hond of kat kan hebben. Uw trouwe viervoeter of spinnende kat is moeilijk. Onze huisdieren brengen heel wat tijd met ons door, dus als dat vertrouwde geblaf of gemiauw er ineens niet meer is, moet u daar als baasje enorm aan wennen. Ook voor dit soort situaties zijn er mooie bronzen beeldjes, zoals de dierenurnen voor uw hond of kat.

Hierin kunt u de as van uw overleden huisdier bewaren, zodat uw hond of kat voor altijd bij u in de buurt is. Is er iemand in uw omgeving die onlangs zijn of haar huisdier is verloren? Dan kan een troostend beeldje of een dierenurn een mooi geschenk zijn. De dierenurn is een zeer persoonlijk cadeau. U kunt ook kiezen voor een mooi gedenkbeeld uit onze collectie dierenbeelden, of een troostend beeld waarmee u hem of haar een hart onder de riem kunt steken. Als u voor uzelf een dierenurn wilt bestellen kan dat natuurlijk ook. Bronzenbeeldenwinkel biedt speciale dierenurnen aan voor honden en katten.
 

Dierenurn voor overleden huisdier

De speciale dierenurn voor overleden katten biedt voldoende ruimte voor de as van het overleden beestje. Het beeldje laat een vredige slapende kat zien en verraadt niet dat het om een urn gaat. U kunt het beeld daardoor op elke plek in huis of buitenshuis neerzetten. Zo creëert u in of om het huis een plek waar u uw huisdier kunt gedenken.

Een mooie plaats is bijvoorbeeld de lievelingsplek van uw kat of poes, waar hij of zij altijd lag te zonnen en te spinnen. Welke plek u ook kiest voor uw dierenbeeld of dierenurn voor uw overleden kat valt niet op en kan overal neergezet worden, ook in uw woonkamer.
 

Urn voor overleden hond of kat

Bovenstaande geldt natuurlijk ook voor de dierenurn voor overleden honden. De dierenurn met kleine labrador vormt een mooi aandenken aan uw hond. In de bol kunt u de as van uw hond bewaren, maar dat hoeft uiteraard niet. U heeft bij deze dierenurnen keuze uit twee maten: een urn met een inhoud van een liter of een urn met een inhoud van twee liter.

Vanzelfsprekend is de grote variant een goede keuze als u de as van een grote hond wilt bewaren. Voor kleinere rassen is het kleine beeld voldoende. Heeft u vragen over onze dierenurnen? Neem dan contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel