Binnen gedenken | Binnenshuis gedenken

Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om iemand  binnenshuis te gedenken met een gedenkbeeldje of asbeeldje.  Een overleden dierbare gedenken kan op allerlei manieren en plekken. Zoals bij het graf, op de plek waar de as is uitgestrooid, of gewoon thuis. U maakt het gedenken thuis makkelijker door er een speciale plek voor in te richten, met kaarsjes, mooie bloemen en een gedenkbeeldje.

Dit kan een beeldje zijn met kaarsje, of een beeldje die een warme herinnering aan de overleden persoon oproept. Hield iemand heel erg van vogels kan dit een vogelbeeldje zijn, eventueel is het ook mogelijk om hier as in te verwereken. Bronzenbeeldenwinkel biedt een aantal mooie bronzen beeldjes die heel geschikt zijn voor dit doel. Voor vragen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. 

 

Asbeeldjes en gedenkbeeldjes

In de collectie gedenkbeelden vindt u zowel asbeeldjes als kleine gedenkbeeldjes. De sokkel onder het asbeeldje kan worden gevuld met een gedeelte van de as van de overledene. Deze beeldjes zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, zoals een engel, een hartvormig beeld, een beeld van een koppel of ook is het mogelijk om het beeld uit ons gehele bronzen beelden assortiment te gebruiken als asbeeld. Wij denken graag met u mee om dit te realiseren.  De gedenkbeeldjes zijn verkrijgbaar met passende thema’s zoals dieren, geloof, hoop en liefde. In het ruime assortiment vindt u altijd een beeldje dat past bij u en degene die u herdenkt.

 

Dierenurnen

Ten slotte biedt Bronzenbeeldenwinkel ook speciale urnen voor de as van een hond of kat aan. Uw huisdier mag u immers ook gewoon herdenken als deze is overleden. Deze beeldjes laten een speels katje of hondje zien, waarin u de as van uw geliefde huisdier voor altijd kunt bewaren.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties

BLACK FRIDAY

© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel