Fee, elf, nimf en pixie beelden van brons kopen

Houdt u wel van mythische figuren? Dan zijn onze bronzen feeën, elven, nimfen of pixies misschien iets voor u. Deze speelse figuren spreken tot de verbeelding, en doen het goed in elke tuin. We hebben mythische beelden in allerlei verschillende stijlen. Welke bij u past is afhankelijk van uw smaak, maar ook of u een romantisch of juist een speels elf beeld zoekt.
 


 

Fee of elf tuinbeeld

beeld elf, beeld feeEen fee en een elf zijn eigenlijk twee verschillende benamingen voor hetzelfde fenomeen. Een fee/elf is een krachtig vrouwelijk wezen met magische krachten, meestal met goede bedoelingen. Ze heeft vleugels, en is in staat mensen te helpen.

Een feeën beeld in je tuin kan je het gevoel geven beschermd te worden, zeker als je het bij een deur plaatst. Alsof ze de boel in de gaten houdt. Een elf tuinbeeld is doorgaans elegant, dromerig en voorzien van prachtige details.
 

Een nimf beeld van brons

beeld nimfEen nimf is een tedere, lieflijke jonge vrouw, die door velen bemind wordt en vriendelijk gezind is jegens iedereen. Ze houdt van het maken van muziek. In sommige culturen worden ze als onsterfelijk gezien, en nimfen maken zelfs onderdeel uit van de Griekse godenwereld.

Een nimf beeld in je tuin plaats je het beste in de buurt van water, want nimfen worden over het algemeen geassocieerd met vijvers en bronnen.
 

Een bronzen pixie beeld voor huis of tuin

tuinbeeld pixieEen pixie is in feite een soort combinatie tussen een elf en een kabouter. Pixies zijn een stuk kleiner dan feeën, erg speels en hebben een ondeugende blik in hun ogen. Een pixie beeld geeft je tuin direct leven, zeker in een set met meerdere stuks.

In onze webshop vindt u diverse pixie beelden, die goed met elkaar te combineren zijn. Of kies voor een bijzondere combinatie met een fee, elf of nimf tuinbeeld, dan krijgt de hele tuin een mythische uitstraling.
 

Een mythisch beeld van een fee, elf, nimf of pixie online bestellen

U kunt een mythisch beeld van een fee, elf, nimf of pixie direct online bestellen of onze showroom bezoeken. Onze showroom bezoeken kan op afspraak. Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel