Grote waterornamenten voor in uw tuin of vijver

grote waterornamentenGrote waterornamenten voor in uw tuin of vijver als indrukwekkende eye catcher. Bent u op zoek naar een manier om uw tuin tot een oase van rust te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat het geluid van stromend water in een natuurlijke omgeving gevoelens van rust en ontspanning kan opwekken.

Wij hebben een aantal bijzonder indrukwekkende grote waterornamenten in ons assortiment. Denk hierbij aan fonteinen en grote bronzen beelden die u in of naast vijvers en andere waterpartijen kunt plaatsen.
 

Een groot waterornament wordt gratis bezorgd, geplaatst en geïnstalleerd in uw tuin met benodigde waterpomp
 

Omdat de waterornamenten groot van stuk zijn, zullen ze een opvallend onderdeel van uw tuin uitmaken. Heeft u geen vijver in de tuin? Geen probleem. Onze fonteinen kunnen namelijk ook zelfstandig worden geplaatst, bijvoorbeeld in het midden van een prachtige Engelse bloementuin.
 

De kwaliteit van onze grote waterornamenten

groot waterornamentWij begrijpen maar al te goed dat waterornamenten 24 uur per dag worden blootgesteld aan wind, regen en zonneschijn. Onze grote waterornamenten zijn gemaakt van brons. Dit zorgt ervoor dat onze grote waterornamenten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een groot waterornament in uw tuin.

Tevens kunnen wij ook bijpassende natuursteen zuilen en rotsblokken leveren, zoals bij de foto van de draak. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 

Gratis plaatsing van een groot waterornament

Een groot waterornament moet natuurlijk worden aangesloten op een waterbron. Plaatst u de fontein of ander groot waterornament in een vijver? Dan kunt u door middel van een waterslang en een waterpomp het water uit de vijver gebruiken voor het ornament.

Wilt u het waterornament zelfstandig laten functioneren? Dan is is er een wateropvangbak benodigd die de functie van een vijver vervangt. Zo zorgt u ervoor dat de fontein altijd voldoende water heeft.

Wij nemen al deze zorgen voor u uit handen. Wij leveren de benodigde waterpomp en het waterreservoir (als dit nodig is) tegen kostprijs, wij hoeven hier niets aan te verdienen. De kosten worden van te voren aan u voorgelegd zodat u precies weet waar u aan toe bent.
 

Grote waterornamenten in het echt bekijken

Bent u geïnteresseerd en wilt u een van onze grote waterornamenten in het echt bekijken? Maar dan vrijblijvend een afspraak zodat het door u gewenste beeld te zien is. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel